Primul film dedicat modei, post - izolare: "Pandemik" - concept Alin Gălățescu, difuzat în exclusivitate pe viva.ro: "Lumea se schimbă, noi trebuie să evoluăm odată cu ea"

Publicat pe

Alin Gălățescu a realizat „Pandemik' – primul film de fashion post – izolare –  la începutul lunii iulie.

Creativitatea nu se oprește niciodată, iar deseori, în condiții vitrege sau limită, oamenii au fost stimulați să-și depășească limitele și  foarte muții au reușit să se adapteze rapid. Noua realitatea impune găsirea rapidă a soluțiilor, creativitate și viteză de reacție.

„Problemele actuale țin de noi toți. Și salvarea la fel. Lumea se schimbă. Noi trebuie să evoluăm odată cu ea. Daca NU învățăm din trecut, din Istorie și evenimente riscăm să repetăm greșelile. Și asta e de fapt cel mai grav.

Dacă am fi prinși într-un loop-ing al propriei existente, am știi ce să schimbăm să ne fie mai bine, sau să facem mai puțin rău ?! Identitatea de Gen, distrugerea Comunităților, prin distanțare și lipsa empatiei, personale și sociale, reflectarea prin Modă a acestei perioade de căutări, tulbure și tulburătoare…sunt tot atâtea probleme pe care am încercat, măcar să le ridicăm, prin Filmul nostru. Eu cred in Viitor. Eu cred în Moda Românească', a declarat Alin Gălățescu, realizatorul conceptului Pandemik.

Cu ajutorul designerilor Exordia by Artur Datcu, Alexandra Calafeteanu, Studio Cabal by Diana Dianu și Aleha Toncea s-a realizat „Pandemik', primul film fashion post-izolare din România. Această experiență artistică prezintă piese vestimentare versatile lucrate din materiale neconvenționale.  Așa cum este normal în această  perioadă, măștile și soluțiile dezinfectante au fost accesorile cele mai utilizate pe durata repetițiilor și a filmărilor.

Săptămâna trecută, primul Fashion Show în format video, din România: SOIREES DE LA MODE 23 -Memories by Alin Gălățescu – a fost difuzat în exclusivitate pe viva.ro. SOIREES DE LA MODE  23 Memories s-a reinventat și a avut loc la Sala Le Colonnades’ de la Athenee Palace Hilton în luna iunie… fără niciun spectator.

Primul film dedicat modei, post - izolare: "Pandemik" - concept Alin Gălățescu, difuzat în exclusivitate pe viva.ro: "Lumea se schimbă, noi trebuie să evoluăm odată cu ea"Primul film dedicat modei, post - izolare: "Pandemik" - concept Alin Gălățescu, difuzat în exclusivitate pe viva.ro: "Lumea se schimbă, noi trebuie să evoluăm odată cu ea"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter