Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Publicat pe

Puțină lume știe, dar faimosul inel de logodnă cu safir și diamante al lui Kate Middleton ar fi trebuit să fie al lui Meghan Markle, soția Prințului Harry. Iată ce gest altruist și emoționant a făcut mezinul familiei de dragul fratelui său mai mare, William!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În 2011, Kate Middleton și Prințul William, acum părinții a trei copii superbi, s-au căsătorit. Cu un an înainte însă, Prințul de Cambridge i-a pus pe deget frumoasei sale iubite un inel de logodnă spectaculos care aparținuse mamei sale, Prințesa Diana – un superb safir de Ceylon de 12 carate, înconjurat de 14 diamante. Nu multă lume știe însă că acel inel îi aparținea, de fapt, Prințului Harry…

Citește și: Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: „A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”

Moștenirea Prințesei Diana

După moartea dramatică a Prințesei Diana, cei doi fii ai ei, William și Harry au împărțit câteva obiecte care îi aparținuseră mamei sale, pentru a-i onora memoria.

„Prințul William a ales ceasul Cartier al mamei sale, în timp ce Prințul Harry a luat inelul cu safir și diamante al Prințesei Diana. Dar au făcut o înțelegere între ei, urmând ca cel care se va logodi primul să renunțe la inel în favoarea celuilalt – și, evident, primii au fost William și Kate”, a declarat o sursă pentru publicația Daily Star. Drept urmare, Prințul Harry a renunțat la inelul de logodnă al mamei sale, care ar fi trebuit să se afle acum pe mâna lui Meghan Markle dacă nu ar fi respectat înțelegerea făcută cu fratele lui.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei DianaCum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Gestul altruist al Prințului Harry

Recent, în documentarul The Diana Story, fostul valet al Prințesei de Wales a povestit despre gestul altruist făcut de Prințul Harry de dragul fratelui său, spunând că exact același lucru l-ar fi făcut și mama lor.

„Harry i-a spus fratelui său: Nu ar fi potrivit dacă ea (n.red. Kate) ar primi inelul mamei?”, a povestit Paul despre momentul în care Harry i-a dat fratelui său superbul solitaire. „Apoi, într-o zi, inelul acesta va sta pe tronul Angliei. Harry a renunțat la prețioasa lui comoară. Singurul lucru pe care l-a păstrat de la mama lui i l-a oferit fratelui său. Ăsta e altruism, bunătate – iar asta era Diana”, a mai spus valetul.

Citește și: fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei: „M-a cerul în căsătorie de trei ori”

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter