Cum arată Suri, fiica lui Tom Cruise, la 14 ani. Actorul nu și-a mai văzut copilul de șapte ani, pe motiv că religia nu-i permite

Publicat pe

Fiica lui Tom Cruise a devenit o adevărată domnișoară la cei 14 ani. Adolescenta seamănă izbitor cu mama ei, Katie Holmes, dar a împrumutat și trăsături de la faimosul său tată. Imaginile surprinse cu tânăra arată cât de mult a crescut și cum arată acum Suri, copilul vedetă al cuplului celebru.

Suri Cruise a fost un copil superb, dar acum s-a transformat într-o tânără domnișoară cu adevărat specială. Ea a fost surprinsă la o ieșire în oraș cu prietenii ei, în timp ce purta mască și respecta distanțarea socială.

Îmbrăcată cu o rochie de vară roz, cu bretele și teniși albi, totul asortat cu o geantă de umăr de aceeași culoare ca rochia, Suri Cruise dă dovadă de stil și eleganță, exact ca un fotomodel de succes.

Deși în copilărie erau foarte apropiați, Suri Cruise nu și-a mai văzut tatăl din 2013, când acesta a trecut la o nouă credință, care îi interzice să-și mai vadă copilul. Noua religie a lui Tom Cruise nu-i permite să-și vadă familia, care are alte convingeri față de el.

În prezent, fata locuiește cu mama sa și este adepta sporturilor, practicând gimnastica și dansul.

În luna aprilie a acestui an, Suri Cruise a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani, iar cu această ocazie mama sa i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Cum arată Suri, fiica lui Tom Cruise, la 14 ani. Actorul nu și-a mai văzut copilul de șapte ani, pe motiv că religia nu-i permiteCum arată Suri, fiica lui Tom Cruise, la 14 ani. Actorul nu și-a mai văzut copilul de șapte ani, pe motiv că religia nu-i permite

„La mulți ani iubito! Sunt atât de binecuvântată să îți fiu mamă. Fie ca acest an să fie incredibil!', a scris Katie Holmes.

De ce nu își vizitează actorul fata

Nu mai este un secret pentru nimeni că Suri Cruise a crescut fără tată, însă asta, se pare, nu i se datorează exclusiv lui Tom, ci Bisericii Scientologice, de care celebrul actor este extrem de atașat.

Când Katie Holmes a născut-o pe Suri, în 2006, starul din Misiune Imposibilă a fost extrem de fericit, dovedindu-se un tată-model. Lucrurile s-au schimbat însă radical în 2012, când cei doi actori au decis să pună capăt căsniciei lor de șase ani.

Atunci, brusc, actorul s-a schimbat, iar cei mai mulți pun această schimbare de atitudine pe seama devotamentului extrem al actorului față de controversata Biserică.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter