Fiica regretatei Cornelia Catanga a visat-o pe mama ei chiar înainte de parastas. Aurel Pădureanu: ”Era îmbrăcată foarte frumos și s-a așezat la o masă. Și fata mea a întrebat-o...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Aurel Pădureanu susține că fiica lui mai mare, Nicoleta a visat-o pe regina muzicii lăutărești, cu două zile înainte de parastasul de Buna Vestire. Văduvul celebrei cântărețe a împărțit de pomană: icre, somon afumat, fasole, crap cu mămăliguță și ciorbă de crap. Într-un interviu pentru viva.ro, Aurel Pădureanu a vorbit despre toate acestea și a dezvăluit de ce a izbucnit în plâns.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiica artistei Cornelia Catanga a visat-o pe mama ei chiar înainte de parastas. Aurel Pădureanu spune că fata lui, Nicoleta, a visat-o pe regretata lui soție, care, povestește el, aștepta mâncare la o masă. Văduvul cântăreței a făcut sâmbăta trecută, parastas cu pește, pentru Cornelia Catanga. Mai întâi, artistul a mers la biserică cu câteva pachete și apoi a împărțit mâncare caldă la piață.

Fiica regretatei Cornelia Catanga a visat-o pe mama ei chiar înainte de parastas. Aurel Pădureanu: 'Era îmbrăcată foarte frumos și s-a așezat la o masă. Și fata mea a întrebat-o...' / EXCLUSIVFiica regretatei Cornelia Catanga a visat-o pe mama ei chiar înainte de parastas. Aurel Pădureanu: 'Era îmbrăcată foarte frumos și s-a așezat la o masă. Și fata mea a întrebat-o...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la doi ani de la moartea ei. Aurel Pădureanu: 'Este foarte greu…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se comporta Traian Băsescu cu Aurel Pădureanu și regretata Cornelia Catanga, când veneau să-i cânte: „Ne-a impresionat. O aștepta cu…'

Citește și: „M-a întrebat cineva ce fac eu cu adevărat? În afară de Marina Voica, droguri și copii din flori?' Laurențiu Cazan e dezamăgit de societatea actuală și dă vina pe sistem / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost copilăria lui Vladimir Drăghia, după ce tatăl biologic l-a abandonat, și ce relație are mama lui cu nepoatele: „Trebuie să spun că nu am simțit niciodată vreo lipsă' / EXCLUSIV

Fiica regretatei Cornelia Catanga și-a visat mama chiar înainte de parastas

Aurel Pădureanu a dat de pomană pentru Cornelia Catanga, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală de sărbătoarea Buna Vestire, unde a avut loc și o slujbă pentru regretata artistă. Văduvul cântăreței a plecat apoi, să împartă mâncare caldă într-o piață din București.

'M-am dus cu pachete și cu o colivă la biserică. Dar, am mai împărțit și prin piață, nu doar la biserică. Și m-am bucurat foarte mult că oamenii au mâncat cu poftă', a declarat pentru viva.ro, Aurel Pădureanu.

Văduvul regretatei cântărețe de muzică lăutărească susține că a plâns enorm, atunci când a aflat că fiica lui mai mare, Nicoleta a visat-o pe artistă la o masă, unde aștepta. Acest lucru s-a întâmplat cu doar două zile înainte de parastasul de doi ani pentru Cornelia Catanga.

'Nicoleta, fata mea mai mare mi-a zis că a visat-o pe Cornelia înainte de sărbătoarea Buna Vestire, când am împărțit pomană pentru ea. Și, Cornelia era îmbrăcată foarte frumos și s-a așezat la o masă. Și fata mea a întrebat-o: 'Ce faci, aici?' Și Cornelia a spus: 'Păi, aștept și eu'. Nicoleta nu a vrut să-mi spună inițial, de acest vis, pentru că atâta am plâns!', a mai declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu a împărțit la parastas icre, pește, dar și fasole bătută

Aurel Pădureanu a împărțit icre și pește, dar și fasole bătută. Cântărețul susține că mâncarea preferată de Catanga era peștele. Văduvul artistei a cumpărat un crap mare de 12 kg, și l-a dat unor persoane, să îl prepare ca la carte.

'Corneliei îi plăcea foarte mult peștele. Așa că, la biserică, am împărțit câteva pachete cu icre și pește. Pentru că de Buna Vestire s-a mâncat pește. Am cumpărat somon afumat, icre și fasole. Am luat pentru acestea chifle calde. Am mai împărțit la piață, pește cu usturoi și cu mămăliguță caldă, cum îi plăcea Corneliei. Dar mai întâi, am dat de pomană ciorbă de pește. Pentru că am cumpărat un crap mare de 12 kilograme și am dat cuiva să facă preparatele. Și a venit ginerele meu și a aranjat masa frumos, pentru toată lumea', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Cornelia Catanga a murit pe 26 martie, 2021

Pentru soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, prima lună de primăvară este cea mai tristă. Regretata cântăreață de muzică lăutărească s-a născut în martie și tot în luna martie a și murit, mai precis pe data de 26. Din păcate, în loc să fie sărbătorită, Aurelia Catanga este comemorată de fiecare dată, luna aceasta.

Ce să mai zic? Mie luna martie îmi aduce multă tristețe. Este foarte greu. Când mă gândesc că ea trebuia să împlinească 65 de ani, fiind născută pe 9 martie în 1958. Dar în acte a fost trecută pe 15 martie. Poți să îți imaginezi ce este în sufletul meu? Mai ales că pe data de 26 martie, ea împlinește 2 ani de când a murit’, a declarat, pentru viva.ro, Aurel Pădureanu, văduvul Corneliei Catanga, cu puțin înainte de parastas.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă