Costi Ioniță, eliminat de la Survivor! Mesajul transmis și promisiunea făcută Faimoșilor

Publicat pe

Costi Ioniță este al doilea concurent eliminat de la Survivor, din echipa Faimoșilor. După plecarea Amnei a venit rândul artistului, care a transmis un mesaj emoționant înainte de ieșirea din competiție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Costi Ioniță a fost eliminat de la Survivor România 2021. După ce Faimoșii au pierdut cele două jocuri pentru imunitate, Costi Ioniță s-a numărat printre nominalizați. De asemenea, cu o zi înainte Roxana Nemeș a fost concurenta propusă de colegii din echipă către eliminare.

Costi Ioniță, eliminat de la Survivor! Mesajul transmis și promisiunea făcută FaimoșilorCosti Ioniță, eliminat de la Survivor! Mesajul transmis și promisiunea făcută Faimoșilor

Costi Ioniță, eliminat de la Survivor

Primul loc în preferințele publicului l-a ocupat Zannidache, care a decis să o nominalizeze pe Alexandra Stan. Astfel, dintre cei trei propuși spre eliminare, Costi Ioniță a avut cele mai puține voturi din partea publicului.

Costi Ioniță este al doilea Faimos care părăsește competiția, după plecarea Amnei, care a întâmpinat serioase probleme de sănătate. Faimoșii au susținut că au făcut nominalizările pe criterii sportive.

Citește și: Ce soție frumoasă are Alin Sălăjean de la Survivor.De ce o ține ascunsă

Citește și: Cine este Costi Ioniță, de la Survivor:„E momentul să fac armata'

Citește și: Tot ce nu știi despre Costi Ioniță de la Survivor:”Așa am ales eu să trăiesc”

Citește și: Cum slăbește Florin Piersic Jr.1 kg pe zi cu o regulă simplă

Costi Ioniță: „Am învățat foarte multe lucruri”

Artistul și-a luat la revedere de la colegi cu un mesaj emoționant și pozitiv:

„Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate.

Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri. Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe', a transmis Costi Ioniță.

De asemenea, el a promis o petrecere pe cinste pentru Faimoși, în momentul în care competiția se va termina.

Cine a rămas în competiția Survivor

Reamintim că în echipa Faimoșilor au mai rămas Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Zannidache, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Elena Marin, Jador, Majda, Giorgiana-Elena Lupu și Simona Hapciuc.

După ce Lucian Barbu a părăsit competiția din cauza unei accidentări, în echipa Războinicilor au mai rămas Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter