Declinul lui Costin Mărculescu. Actorul s-a certat la cuțite cu Carmen Pleșea, partenera lui de afaceri, și atunci a pierdut tot!

Publicat pe

Costin Mărculescu a pierdut tot când se aștepta mai puțin, iar de atunci nimic nu a mai mers bine pentru el. Actorul a fost la cuțite cu asociata lui Carmen Pleșea, ba chiar ea ar fi fost de vină pentru eșecul afacerii pe care o aveau împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 21 de ani, mai exact în anul 1999, Costin Mărculescu și Carmen Pleșea înființau o agenție de modele și fotomodele, în București.

Această companie avea încă de la început mai multe secțiuni: școală de modelling, agenție de modelling, școală de dans sportiv, agenție de impresariat artistic, firmă de organizat evenimente artistice și casă de producție.

Când lucrurile au început să nu mai meargă cu afacerea lor, în loc să încerce să redreseze, Costin Mărculescu și Carmen Pleșa au ajuns la scandal și acuzații foarte grave.

Zile la rând, cei doi asociați au fost prezenți în emisiuni TV, unde se certau și își reproșau lucruri greu de imaginat. Carmen Pleșea s-a restras din agenție și ar fi încercat să-i fure afacerea lui Costin Mărculescu, moment în care actorul a suferit cumplit.

Chiar și Dan Capatos a precizat joi, când l-au găsit fără viață pe Costin Mărculescu, în direct, fiind o premieră în televiziunea din România, că fosta lui asociată l-a tras în jos.

De când a pierdut tot, Costin Mărculescu a intrat în depresie și nu și-a mai revenit. Prietenii lui au fost îngrijorați când l-au văzut că nu mai poate să facă față situației.

'Camen Pleșa mi-a adus 60 de acuzații și nu a putut să probeze niciuna dintre ele.

Într-o țară civilizată în care există justiție și organe competente care își fac treaba, această mitomană paranoică și psihopată ar fi trebuit să nu umble pe stradă, ci să fie într-o cămașă de forță la un spital de nebuni. Pentru că în șase ani nu poți să aduci o sută de miliarde de acuzații grave și să nu aduci dovezi.', a spus Costin Mărculescu atunci.

Declinul lui Costin Mărculescu. Actorul s-a certat la cuțite cu Carmen Pleșea, partenera lui de afaceri, și atunci a pierdut tot!Declinul lui Costin Mărculescu. Actorul s-a certat la cuțite cu Carmen Pleșea, partenera lui de afaceri, și atunci a pierdut tot!

Citește și: Dezvăluiri incredibile făcute de un prieten de-ai lui Costin Mărculescu. Actorul a fost abandonat de toți cunoscuții:„Ai invitat peste 200 de prieteni, am fost doar șase! Plus lăutarii'

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter