Dezvăluiri incredibile făcute de un prieten de-ai lui Costin Mărculescu. Actorul a fost abandonat de toți cunoscuții: „Ai invitat peste 200 de prieteni, am fost doar șase! Plus lăutarii”

Publicat pe . Actualizat Vineri, 12 iunie 2020, 12:27

Un prieten apropiat al lui Costin Mărculescu a făcut dezvăluiri dureroase despre cum actorul fusese părăsit de prieteni, în ultimul timp. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Codrin Ștefănescu, membru PSD, a transmis un mesaj pentru prietenul lui, spunând că nu știa că acesta se simte singur.

„Rāmas bun, prieten vechi! Asteptam noua ta carte, asteptam petrecerea de ziua ta. Nu stiam cā te simti singur si pārāsit de toti, nu stiam cā ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oarā când am vorbit. Probabil cā nu ai spus nimānui. Tin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste douā sute de prieteni, am fost doar sase! Plus lāutarii. Si a fost extraordinar! Ti-am spus si noi cā lumea e rea, nepāsātoare si uitucā. Dar tu ai continuat sā zâmbesti si sā speri. Cā oamenii vor deveni buni si valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu sā te ocroteascā, Costin Mārculescu!”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Costin Mărculescu a fost găsit decedat, în propriul apartament din cartierul Dristor. 

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, spunând că nu l-au mai văzut de trei zile, iar Costin obișnuia să își scoată câinele la plimbare. 

După apelul la 112, pompierii și echipajele de poliție au sosit la fața locului și au spart ușa apartamentului. 

Oamenii legii l-au găsit pe Costin Mărculescu în cadă, decedat. 

Costin-Marculescu-1-8Costin-Marculescu-1-8

Din nefericire, ultima perioadă a vieții sale a fost una extrem de tulbure, apropiații mărturisind că se închisese mult în el și că, cel mai probabil, suferea de depresie. Actorul avea datorii mari, inclusiv la întreținere, și fusese executat silit de bancă. Anul trecut, au ieșit la iveală informații conform cărora, business-ul său, Compania Artistică Costin Mărculescu SRL, înregistrase pierderi în valoare de 20.000 de euro și, mai mult, actorul ar fi fost căutat de recuperatori pentru o datorie de 8.265,09 lei, conform a1.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton