Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut schimbare de look. Transformarea este frapantă!

Publicat pe
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut schimbare de look. Transformarea este frapantă!Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut schimbare de look. Transformarea este frapantă!

Formează un cuplu de șase ani și joacă împreună în 'Fructul Oprit', dar uite că un lucru rămăsese nebifat în relație: o sesiune de distracție cu transformări radicale, în care unul a ales să fie Pălărierul Nebun, iar celălalt Joker. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dat în mintea copiilor de Halloween!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman reprezintă unul din puținele cupluri formate în adolescență și care au trecut cu brio proba trecerii timpului, începând o relație pe platourile celebrului serial 'Pariu cu viața'. Cei doi joacă acum într-un alt proiect extrem de popular, 'Fructul oprit', acesta fiind primul serial în care ei nu formează un cuplu.

Iată că de Halloween, Cristina și Vlad au decis să rămână tot în zona filmelor, acceptând porvocarea lansată de hairstylistul Adrian Perjovsky de a se transforma în Pălărierul Nebun, respectiv Joker.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, schimbare de look

Am vrut ca personajul pe care îl aleg să aibă poveste în spate. Am ales să mă transform în Pălărierul nebun în primul rând pentru că mi-a plăcut foarte mult interpretarea lui Johnny Depp și pentru că Alice în Țara Minunilor a fost primul film pe care l-am văzut în cinema. Atunci a fost prima mea vizită la cinema', a justificat Criss transformarea atipică la care a apelat.

Cum a cerut-o Vlad pe Criss în căsătorie

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Cristina Ciobănașu, cu care este împreună de șase ani, chiar în ziua în carea aceasta a devenit majoră, în urmă cu patru ani. Despre acest moment emoționant, actorul a povestit în cadrul emisiunii Totul pentru Dragoste, de la Antena 1: „Primea telefoane şi fix în momentul cu pricina ea vorbea la telefon, venise şi chelnerul cu tortul, începuse piesa, Cris nicio treabă. Eu îi făceam semn să închidă, chelnerul îmi făcea semn că se stinge lumânarea pe tort. Până la urmă a închis, s-a uitat la tort, eu m-am pus în genunchi, am deschis cutia pe invers, nu am găsit din prima inelul. Pe tort scria 'Fericeşte-mă' în loc de 'Căsătoreşte-te cu mine' (nr 'merry me' în loc de 'marry me') Au fost tot felul de stângăcii. Cred că dacă totul era ca la carte poate nu ar fi fost atât de spectaculos. Dar aşa avem ce povesti de fiecare dată'.

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Justin Timberlake, mărturisire șoc: s-a apucat de droguri la 13 ani! Motivul este halucinant

Simona Gherghe a împlinit 41 de ani. Cum arăta când era brunetă și avea cu 12 ani mai puțin

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter