HOROSCOP noiembrie 2018 - Scorpionii vor cheltui o sumă mare de bani

Publicat pe

HOROSCOP noiembrie 2018. Iată prin ce situaţii vor trece luna aceasta toate semnele zodiacale.  

SCORPION

Primiţi vești, există un număr consistent de oportunități care pot apărea. Este posibil să și cheltuiți bani din cauza unor neînțelegeri. Nu vă entuziasmați din prima, luați decizii doar după ce ați întors situația pe toate părțile și evitați conflictele.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Totul se întâmplă cu o rapiditate destul de mare, deci va trebui să faceți față situațiilor. Nu există altă cale de ieșire. Atenție la parteneriate, pentru că este necesar să adoptați o atitudine politicoasă și diplomată. Nu ar strica să faceți ceva mai multă mișcare.

CAPRICORN 21.12-19.01

Puteți avea parte de oportunități interesante și de oameni puternici în jur, care vă pot ajuta. Aveți grijă cum discutați, cum vă expuneți punctele de vedere, fiți serioși și determinați!După data de 28, trebuie să munciți mai mult și veți fi storși de energie.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Se întrevăd proiecte noi, discuții interesante care par să nu vă dea pace și vă pun pe gânduri. Cel mai indicat este să vă țineți ideile doar pentru voi momentan. Aveți grijă la sănătate, iar dacă vreți să cumpărați un bun imobiliar sau un autoturism, gândiți-vă de două ori!

PEȘTI 19.02-20.03

Aveți un sentiment de nesiguranță. Munca grea și eforturile pe care vreți să le faceți vă pot aduce un succes, în funcție de merit. Nu neglijați sectorul financiar, pentru că de aici se pot isca niște nemulțumiri sau discuții. Calmul va rezolva totul.

BERBEC 21.03-20.04

Faceți eforturile necesare pentru a dobândi noi surse de venit. Dacă aveți acte de făcut sau legalizări, acum e momentul să vă strângeți documentația și să rezolvați problemele. Acasă, lucrurile se pot complica puțin, începeți luna cu noutăți în plan familial.

TAUR 21.04-20.05

Încercați să păstrați calmul și pacea acasă. Sunteți stresați și vă sfătuiesc să aveți grijă și la relațiile parteneriale, pentru că puteți simți nevoia să vă detașați de tot ce implică prea mult efort. Până la urmă, veți depăși momentul cu zâmbetul pe buze.

GEMENI 21.05-21.06

Aveți multă treabă și puteți întâmpina complicații atunci când vine vorba despre familie și bani. După 28 noiembrie, vă veți redresa. Vă rog să vă gândiți de două ori înainte de a vorbi, deoarece puteți fi ceva mai temperamentali și pot apărea conflicte din nimicuri.

RAC 22.06-22.07

Trebuie să fiți mai mult practici decât emoționali, deci încercați să nu puneți la suflet chiar tot. Scenariile, opiniile diferite și diferențele în gândire trebuie folosite în favoarea soluționării problemelor existente, nu pentru a crea altele noi.

LEU 23.07-22.08

Puteți avea cea mai mare încredere în lucrurile pe care le faceți. Gândiți-vă la un plan și nu așteptați susținerea celor din jur, pentru că nu e un moment bun pentru asta. După data de 27, sunt indicate analizele de sânge, ochi și sistem digestiv.

FECIOARĂ 23.08-22.09

Primiți recunoașterea celor din jur și puteți trece cu succes peste provocări. Nu-i lăsați pe ceilalți să intervină în viața voastră personală. Acasă, se întrevede o atmosferă de familie completă, liniștit.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Din punct de vedere profesional, sunteți pe drumul cel bun. Acasă, problemele pot fi rezolvate prin inventivitate și punându-vă de acord cu cei dragi. Nu e momentul să fiți leneși, fiți vizionari și mergeți înainte.

Horoscopul a fost furnizat de Roxana Luşneac (www.lusneac.com)

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter