Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat fiul în mare secret. Primele imagini de la petrecerea lui Noah Alexandru

Publicat pe

În weekend a avut loc petrecerea de botez a lui Noah Alexandru, iar părinții, Cristina Ich și Alex Pițurcă, s-au pregătit de acest frumos eveniment în mare secret. Micuțul a fost creștinat duminică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși au vrut să fie cât mai discreți în ceea ce privește evenimentele din viața lor, Cristina Ich și Alex Pițurcă nu s-au putut abține și au împărtășit aceste momente speciale, de la botez, cu cei care îi urmăresc pe social media. Petrecerea a avut loc la Palatul Mogoșoaia, într-un cadru restrâns, unde au participat 50 de persoane, așa cum spun noile legi ce au fost impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă au un băiețel adorabil.Noah Andrei a moștenit trăsăturile mamei sale

Aranjamentele florale, mesele, tot decorul au fost alese cu mult bun gust, iar totul a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu.

Cristina Ich a purtat la petrecerea de botez a fiului ei, Noah Alexandru, o rochie albă, elegantă, iar Alex Pițurcă a optat și el pentru o ținută all white. Angelina Jolie de România, așa cum este numită, a avut o coafură lejeră și un machiaj natural care i-a pus trăsăturile în evidență.

Petrecerea a fost un real succes, iar invitații s-au distrat de minune la botezul lui Noah Alexandru. Cristina Ich a cântat și a dansat alături de oamenii care i-au fost alături în această zi specială din viața ei.

Printre invitați s-au aflat și Daiana Anghel și Raluca Tănase. 'A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Creștinarea fiului meu, Noah', a spus Cristina Ich. Nașii micuțului Noah Alexandru au fost Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat fiul în mare secret. Primele imagini de la petrecerea lui Noah AlexandruCristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat fiul în mare secret. Primele imagini de la petrecerea lui Noah Alexandru

Citește și: Cristina Ich a fost cerută de soție! Alex Pițurcă i-a oferit inelul chiar de ziua ei

FOTO: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter