Fiul omului de afaceri Georgică Cornu a fost reținut după ce ar fi furat haine din mai multe mall-uri din Timișoara! A scăpat însă din arest, după 24 de ore

Publicat pe

Fiul cel mic al omului de afaceri Georgică Cornu, supranumit și Regele Asfaltului din Banat, a fost reținut recent, alături de alți trei tineri, pentru că ar fi furat haine din mai multe mall-uri din Timișoara. După 24 de ore însă, tânărul a scăpat din arestul preventiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Recent, un nou scandal a tulburat apele, după ce fiul unuia dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Timișoara, Georgică Cornu, ar fi fost prins la furat, alături de trei prieteni. Cei patru tineri, doi băieți și două fete, au fost reținuți de polițiști sub acuzația că ar fi furat haine din mall-urile din oraș, în valoare de aproximativ 14.000 de lei.

Dați de gol de alarmă

Pe numele celor patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, au fost întocmite dosare pentru furt calificat, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore după ce au fost prinși la furat. Tinerii au acționat în două dintre mall-urile din oraș și, din păcate, pentru ei, au fost dați de gol de una dintre alarme, care s-a declanșat în momentul în care au încercat să părăsească magazinul.

Ultimul atac a avut loc pe 30 iunie, după ora 18, la Iulius Mall, cel mai mare mall din Timișoara, de unde tinerii au încercat să iasă cu obiectele furate înghesuite într-un rucsac.

„Dintr-o societate comercială situată în Calea Sagului din municipiu, au fost sustrase articole vestimentare în valoare de 10.000 de lei, iar din cea de-a doua societate situată în Piața Consiliul Europei au fost sustrase articole vestimentare în valoare de 4000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 4, au fost identificati 2 băieți de 20 de ani și două fete de 24 și 25 de ani, bănuiți de comiterea faptelor', au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Fiul omului de afaceri Georgică Cornu a fost reținut după ce ar fi furat haine din mai multe mall-uri din Timișoara! A scăpat însă din arest, după 24 de oreFiul omului de afaceri Georgică Cornu a fost reținut după ce ar fi furat haine din mai multe mall-uri din Timișoara! A scăpat însă din arest, după 24 de ore

Fiul lui Georgică Cornu, eliberat din arest după 24 de ore

În cele din urmă, fiul lui Georgică Cornu a scăpat de arestul preventiv, după ce fusese reținut sub suspiciunea de furt. Andrei a fost eliberat după 24 de ore, iar acuzațiile aduse au fost anulate. Ulterior, polițiștii care au efectuat percheziții la domiciliul lui Andrei Cornu l-au informat pe tatăl său că tânărul este acuzat doar de complicitate, nu și de furt.

E greu de spus ce l-a determinat pe fiul unui om care învârte milioane să se asocieze cu alți trei tineri în acest scop… Poate teribilismul vârstei, poate dorința de adrenalină, cert este că Andrei i-a creat probleme tatălui său în mai multe rânduri…

Andrei a fost un elev-problemă, și încă din anul 2013 s-a făcut remarcat, prin intermediul unei filmări, când l-a bătut pe un coleg de clasa de la Liceul Lenau din Timișoara. S-a lăudat pe Facebook, la vremea respectivă, cu isprava făcută.

Foto: Facebook


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter