Cristina Ich, despre mamele care alăptează în public: ”Mi se pare foarte intim”

Publicat pe

În urmă cu aproximativ o lună, Cristina Ich aducea pe lume primul ei copil. De când l-a născut pe Noah Alexandru, viața ei s-a schimbat complet. Proaspăta mămică a atins un subiect sensibil pentru femei: alăptatul în public.

Iubita lui Alex Pițurcă a vorbit pe una dintre rețelele de socializare despre fiul ei și a mărturisit că până la vârsta de 1 an nu-l va arăta. Motivul este că nu vrea ca Noah să-i reproșeze atunci când va crește că a fost postat în toate ipostazele pe social media. Cristina Ich crede că este foarte important ca o mamă să alăpteze, dar și mai important este să aibă grijă la ceea ce mănâncă în timp ce face acest lucru.

Pentru că știm cu toții că Angelina Jolie de România este dintr-o bucată nu s-a putut abține să nu își spună părerea și despre mamele care alăptează în public sau se pozează în timp ce își hrănesc copilul de la sân. Iubita lui Alex Pițurcă nu este de acord cu alăptatul în public, pentru că ea consideră că este mult prea intim.

'E foarte important să alăptezi, dar să alăptezi doar dacă ai un stil de viață sănătos. Nu te apuci să mănânci tot felul și să alăptezi, pentru că eu cred că acesta e motivul principal pentru care apar colicii. Foarte important acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte. Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e același lucru. Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor. Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă îți place foarte mult, dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ți placă, dar pentru fiul tău faci orice.', a spus Cristina Ich.

Citește și: Prima imagine cu băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Noah a moștenit buzele mamei sale

Cristina Ich a avut grijă ce mănâncă pe parcursul sarcinii

Vedeta a povestit ce a mâncat în cele nouă luni de sarcină și care este alimentul la care a renunțat pentru binele bebelușului. Cristina Ich nu vrea să slăbească prea mult, pentru că ea consideră că arată mult mai bine cu kilogramele în plus, iar înainte să rămână însărcinată era mult prea slabă.

'Se apropie de o lună, nu are colici. Tot nu plânge. Nu am reușit nici măcat o poză să-i fac cu ochii deschiși, pentru că doarme nonstop. Mănâncă și doarme. E grăsuț, toți îmi spuneți pentru că i-ați văzut fălcuțele. Are vreo 4 kilograme și ceva și nu are nici măcar o lună. Am mâncat doar sănătos în sărcină. Eu 9 luni nu am văzut dulce, v-am spus că în ultimele două săptămâni mi-am mai făcut de cap și am mâncat burger, pentru că nu mai puteam de poftă. Nu am mâncat dulce și nu am băut sucuri. Am mâncat pește, creveți. E foarte important ce mâncați în timpul sarcinii.', a mai mărturisit proaspăta mămică.

FOTO: Instagram

Cristina Ich, despre mamele care alăptează în public: 'Mi se pare foarte intim'Cristina Ich, despre mamele care alăptează în public: 'Mi se pare foarte intim'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter