Povestea emoționantă de la Visuri la cheie. Doi copii au rămas fără părinți: mama lor a fost înjunghiată, iar tatăl este principalul suspect

Publicat pe

Miercuri seara, de la 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu ajung în Călimănești, unde vor aduce un strop de lumină în familia Vasilescu. Mihai (10 ani) și Maria (4 ani) sunt doi copii greu încercați de viață, care acum sunt crescuți de bunica lor și soțul acesteia.

Mama celor mici s-a stins în urmă cu un an, după ce a fost injunghiată în propria casă, iar tatăl lor este principalul suspect pentru moartea ei. „Simțeam că ceva este în neregulă'- povestește, printre lacrimi, bunica micuților, cea care și-a găsit fiica fără suflare. În ochii Mariei și ai lui Mihai sticlește o tristețe pe care nimeni nu poate sa le-o aline. Echipa Visuri la cheie a încercat să le aducă bucuria pe chipuri și, prin elementele decorative din casă, să le reamintească de bucuria copilăriei.

Casa veche cu acoperișul prin care se vede cerul și cu multe fisuri lăsate de timp nu a fost cea mai mare provocare pentru arhitecti. Alina, Cristina și Valentin au trebuit să transforme locuința care practic le-a răpit mama celor doi copii într-un nou cămin care să le ofere speranță și să le amintească de clipele frumoase trăite în familie.

Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu ne așteaptă miercuri, de la 20:30, cu o nouă ediție emoționantă și o renovare de vis.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter