Fiica lui Laurette refuză să meargă la școală după ce a fost bătută: "Nu e la primul incident. Merge la psiholog acum"

Publicat pe

Laurette a făcut noi declarații despre incidentul în care fiica sa de doar șapte ani a avut de suferit. Vedeta precizează că nu este pentru prima oară când unii colegi de școală o nedreptățesc pe fiica ei. Vrea să ia măsuri urgente acum, pentru ca Serena să nu mai treacă prin astfel de episoade pe viitor. 

După cum a povestit chiar ea, Laurette a trăit un moment neplăcut săptămâna trecută când învățătoarea fiicei i-a dat de știre că trebuie să ajungă cât mai repede la școală, căci Serena și un coleg au avut o altercație, iar micuța și-a rupt un dinte.

Vedeta a vrut să clarifice situația, însă Laurette afirmă că părinții băiețelului care ar fi lovit-o pe fiica ei nu au comunicat, nu au stat de vorbă cu ea. Mai mult decât atât, acest incident nu ar fi fost singular, și în trecut au existat momente mai neplăcute.

„Nu este la primul incident, dar aceasta mi-a pus capac. Joi, la ora 11 fără 10, tind să cred că a fost, când m-a sunat doamna învățătoare a Serenei. Mi-a spus: Doamna, Laurette, nici nu știu cum să vă iau și cum să vă spun. Serena a avut un mic incident, a avut loc o altercație între colegi, între Serena și colegul ei Albert, și nu știu cum să vă spun, dar și-a spart dintele. 

Am mers de urgență până la școală, acolo era și mama lui Albert. Nu a stat decât 2 minute de vorbă cu mine, nu a știut ce să îmi zică, nici nu și-a cerut scuze, a vrut să urce în mașină, instinctul meu a fost să trag de ușă, să o fac să coboare să îmi spună ce s-a întâmplat. Eu am fost cea care a fost luată peste picior, eu am fost cea care am fost umilită. 

Fetița mea mi-a zis de la începutul școlii că unii dintre colegi îi mai spuneau că e mai închisă la culoare, că eu sunt mulatră și apar la TV.  (…) Treaba e că ea a venit cu un dinte spart acasă, părinții acestui copil s-au purtat extrem de urât cu mine. Mama nu a stat de vorbă cu mine, iar noi ca oameni maturi trebuia să găsim o soluție. 

Acum două luni de zile a venit lovită la picior. A zis că a împins-o tot acest băiețel când urcau în mașina școlii.”, a spus Laurette la Acces Direct, emisiunea de la Antena 1 moderată de Mirela Vaida.

„Merge la psiholog acum. Ea refuză să meargă la școală. (…) Am mers și la stomatolog, am stat și patru ore și jumătate acolo. „

Fiica lui Laurette refuză să meargă la școală după ce a fost bătută: "Nu e la primul incident. Merge la psiholog acum"Fiica lui Laurette refuză să meargă la școală după ce a fost bătută: "Nu e la primul incident. Merge la psiholog acum"

https://www.youtube.com/watch?v=_yidAg2XMxg 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter