Cristina Șișcanu a împlinit 35 de ani. Ce surpriză i-a făcut Mădălin Ionescu de ziua ei

Publicat pe

Cristina Șișcanu a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani, iar soțul ei i-a pregătit o surpriză de zile mare. De ziua ei, vedeta a avut alături toți prietenii și s-a simțit foarte bine la petrecerea dată în cinstea ei.

De ziua ei de naștere, Cristina Șișcanu a avut parte de o petrecere surpriză organizată chiar de soțul ei, Mădălin Ionescu. La eveniment au fost toți prietenii sărbătoritei, iar Adelina Pestrițu, Gabriela Cristea și fiica lui Mădălin Ionescu, Ștefania, nu au lipsit.

Cristina Șișcanu a împlinit 35 de ani și se simte o femeie împlinită și fericită. Soția lui Mădălin Ionescu a primit foarte multe cadouri de la prieteni și s-a bucurat ca un copil atunci când le-a desfăcut. Vedeta a primit foarte multe haine și a fost foarte fericită când le-a văzut.

'Am avut parte de o petrecere superba organizata de sotul meu. Mancare excelenta, locatie superba… Multumesc tuturor celor care m-au felicitat si mi-au fost alaturi!', a scris Cristina Șișcanu pe una dintre rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă Cristina Șișcanu, după ce a renunțat la TV

„Am o echipă cu care lucrez, dar eu trebuie să coordonez totul la emisiunea mea, iar Mădălin la a lui pentru că şi el realizează un talk show online pe care-l puteţi viziona pe pagina lui de Facebook. Noi avem şi multe contracte de colaborare, de imagine…', a declarat vedeta.

Cristina Șișcanu aruncă bomba despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu!

În acest context, Cristina Șișcanu a făcut pentru wowbiz.ro o mărturisire cutremurătoare legat de relația fostei soții a lui Mădălin Ionescu cu propriii săi copii, asupra cărora a pierdut custodia la divorțul din 2011. E vorba de Ștefania, de aproape 22 de ani, și Filip, una dolescent cu nevoi speciale, în vârstă de 15 ani.

‘E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş’, a povestit Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu a fost căsătorit vreme de 14 ani cu Mihaela, cei doi ajungând la divorț în 2011. După separare, aceasta a pierdut custodia copiilor, care locuiesc cu Mădălin și Cristina Șișcanu.

FOTO: Facebook

Cristina Șișcanu a împlinit 35 de ani. Ce surpriză i-a făcut Mădălin Ionescu de ziua eiCristina Șișcanu a împlinit 35 de ani. Ce surpriză i-a făcut Mădălin Ionescu de ziua ei

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter