Mihaela Rădulescu, fără perdea, despre prima experiență sexuală: ”Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate”

Publicat pe
Mihaela Rădulescu, fără perdea, despre prima experiență sexuală: 'Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate'Mihaela Rădulescu, fără perdea, despre prima experiență sexuală: 'Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate'

La 50 de ani, Mihaela Rădulescu continuă să fie una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Dar și una dintre cele mai deschise în a mărturisi experiențe intime. Diva de la Monaco a fost, de altfel, una dintre puținele vedete dispuse să vorbească pe șleau despre prima experiență sexuală.

Mihaela Rădulescu nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, fie că a fost vorba despre subiecte controversate, despre sex sau despre cele mai intime experiențe. Vedeta care a împlinit anul acesta 50 de ani a povestit pentru Tango despre prima sa experiență sexuală, pe când avea 17 ani.

Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre prima noapte de dragoste

Mihaela Rădulescu nu a fost zgârcită cu detaliile, din contră, a recunoscut că prima sa noapte de dragoste nu a fost o experiență reușită.

'Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența'. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării', a povestit diva de la Monaco.

Mihaela Rădulescu nu s-a ferit să relateze că prima experiență sexuală a fost dezamăgitoare.

'Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)', a dezvăluit vedeta mai departe.


Mihaela Rădulescu și-a găsit acum fericirea în brațele lui Felix Baumgartner, pe care îl iubește de circa cinci ani.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

O boală ginecologică i-a distrus viața lui Marilyn Monroe. Cea mai faimoasă blondă a tuturor timpurilor suferea de endometrioză

Cum arată femeia de care Vladimir Putin a divorţat după 31 de ani. Liudmila s-a recăsătorit deja cu un tânăr!

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter