Cu ce se ocupă iubita de 23 de ani a lui Cristian Boureanu. Laura Dincă s-a lăsat de facultate și a intrat în afaceri

Publicat pe
Cu ce se ocupă iubita de 23 de ani a lui Cristian Boureanu. Laura Dincă s-a lăsat de facultate și a intrat în afaceriCu ce se ocupă iubita de 23 de ani a lui Cristian Boureanu. Laura Dincă s-a lăsat de facultate și a intrat în afaceri

După ce a devenit celebră prin relația cu Cristian Boureanu, începută în urmă cu patru ani și jumătate, Laura Dincă, acum în vârstă de 23 de ani, are planuri mari de viitor. Așadar, tânăra a renunțat la cele două facultăți pe care le începuse pentru a se ocupa de o afacere în design vestimentar.

După ce a încheiat mariajul cu Valentina Pelinel, Cristian Boureanu s-a axat pe mult mai tânăra Laura Dincă. Cu peste 20 de ani mai mica decât iubitul ei, originară din Constanța, Laura este o tânără ambițioasă, se pare, întrucât a intrat în forță în lumea afacerilor în urmă cu doi ani.

Cu ce se ocupă la 23 de ani iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă

Iubita lui Boureanu a încercat să meargă în paralel cu facultățile pe care le urma – Management la ASE și Psihologie la Titu Maiorescu – și cu businessul cu haine, o pasiune mai veche, însă, nereușind, a renunțat la școală. Astfel că acum își dedică tot timpul afacerii în design vestimentar, deschizând un showroom de haine de brand în zona Dorobanți.

'Fac rochițe, de doi ani sunt pe piață cu o firmă. Avem magazin la mall, avem un showroom, avem online, acum aștept să mă axez și pe America, ăsta este un plan și îmi doresc să ajung acolo. Să vedem cum ne duce viața și cum o să ne organizăm de acum încolo', a declarat pentru Libertatea Laura Dincă, care a recunoscut că Boureanu a observat talentul iubitei sale, sugerându-i să-și deschidă un business în domeniu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă. Fata era în clasa a XI-a atunci

Laura Dincă a dezvăluit în urmă cu ceva vreme pentru Adevărul cum l-a cunoscut pe Cristian Boureanu. Conform acesteia, fostul politician a fost cel care a abordat-o, folosind o metodă deja 'clasică': Facebook. 'Nu ştiam nimic despre cariera lui politică, pentru că nu mă uitam la televizor. L-am cunoscut online când am primit un mesaj de „La mulţi ani!, de ziua mea', a declarat Laura. În același interviu, Boureanu, care are la activ două mariaje eșuate, a recunoscut că i-a cerut buletinul iubitei sale din Constanța, la vremea aceea în clasa a XI-a, pentru a se asigura că este majoră. În mai puțin de o lună, se mutaseră deja împreună.

Foto: Instagram, Libertatea

Citește și:

Cine este Toni Iuruc, presupusul iubit al Simonei Halep. Machedonul milionar a fost prezent la toate antrenamentele campioanei

Carmen Tănase a ajuns la spital: „Îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia'. În ce stare se află acum actriţa

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter