Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai, după ce a plecat din SUA: ”Pot să spun că sunt expertă în diamante”

Publicat pe
Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai, după ce a plecat din SUA: 'Pot să spun că sunt expertă în diamante'Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai, după ce a plecat din SUA: 'Pot să spun că sunt expertă în diamante'

În urmă cu șapte ani, Ramona Gabor a lăsat în urmă un trai confortabil în România, unde o știa toată lumea, pentru a o lua de la zero în Dubai. De atunci, sora Monicăi Gabor a tăiat legătura cu țara. Bruneta lucrează ca model într-unul din cele mai costisitoare orașe din lume și de curând și-a mai adăugat ceva în CV: a devenit expert în diamante.

Deși în urmă cu un an hotărâse se se mute în Los Angeles, acolo unde e stabilită de mulți ani sora sa, Monica Gabor, Ramona Gabor s-a răzgândit și a rămas în Dubai, orașul care i-a devenit casă de circa șapte ani.

 Ramona Gabor  a făcut un curs de gemologie în Dubai. Știe totul despre diamante

Este binecunoscut faptul că Dubai e unul dintre cele mai luxoase orașe din lume, prin urmare și unul dintre cele mai costisitoare. Judecând după fotografiile postate pe Instagram, Ramona nu o duce rău. Se pozează în cele mai luxoase restaurante, iar garderoba sa constă în branduri de top, precum Chanel, Hermes sau Cartier. Sora Monicăi Gabor lucrează în Dubai ca model, iar recent a ales să facă un curs de specializare în… gemologie.

'Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi',a  declarat pentru Click! Ramona Gabor.

Foto: Instagram

 

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter