Surprizător! Tipul de femeie care are cel mai mare succes la bărbați

Publicat pe de Catalina Cristescu

Nu înțelegi cum se face că unele femei au întâlniri pe bandă rulantă, iar alte femei excepționale sunt singure și nu le caută nimeni? Iată de ce primele au atât de mare succes la bărbați.

Care este secretul? Nu e nimic fabulos, doar că în prima categorie intră femeile mai nevrotice, instabile, impulsive, anxioase, nesigure care au un stil de viață mai fulminant, spectaculos.

Ele prin nesiguranța lor fac bărbatul să se simtă mai masculin, iar prin impuslivitatea și stilul de viață palpitant pur și simplu devin atrăgătoare, interesante.

Evident și ies mult, se expun în situații care mai de care mai variate, ceea ce și permite găsirea de parteneri multiplii.

Citește și:

Aventura de-o noapte sau cum îți faci rău singură fără să vrei

Studiu: ordinea nașterii contează! Primul născut e cel mai inteligent

În mod ironic, nevroticitatea este asociată cu feminitatea! Doar sexul feminin are accese de plâns, provoacă certuri aberante și croșetează drame mai ceva ca în telenovele.

Dezavantajul este că drama queens atrag la rândul lor bărbați nevrotici, și chiar dacă pe termen scurt au succes fantastic nu e prea confortabil emoțional să ai o relație cu astfel de bărbat.

Din fericire alegem persoane similare cu noi, astfel că femeile echilibrate, calme, mature tind să se asocieze cu o tipologie similară de bărbat, însă necesită timp.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter