Cucu de la Noaptea Târziu a vrut să se sinucidă: ”Eram cu ceva în mână și voiam să zic gata”

Publicat pe

Cucu de la Noaptea Târziu a vrut să se sinucidă. Fostul concurent de la Survivor România a făcut mărturisiri dureroase din trecutul lui, pe care puțină lume le-a știut. Artistul a fost la un pas să-și încheie socotelile cu viața, însă a existat ceva care l-a salvat. Dezvăluiri neștiute, povestite abia acum de artistul de la Noaptea Târziu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cucu de la Noaptea Târziu a povestit câteva lucruri, pe care foarte puțină lume le-a știut. Artistul a cunoscut succesul rapid, odată cu trupa din care face parte. Din acel moment, Cucu împreună cu colegii lui de trupă, Emi și Cuza, au fost nevoiți să se mute în București, pentru proiectele pe care le aveau. A fost ceva nou pentru fostul concurent de la Survivor, să se acomodeze cu viața din Capitală.

Cucu de la Noaptea Târziu a vrut să se sinucidă: 'Eram cu ceva în mână și voiam să zic gata'Cucu de la Noaptea Târziu a vrut să se sinucidă: 'Eram cu ceva în mână și voiam să zic gata'

Acesta a povestit abia acum, prin ce lucruri grele a trecut, încercând să se acomodeze cu noua viață. Acesta a suferit și de o depresie, care i-a adus tot felul de gânduri negative. Cucu susține că a ajuns până în punctul, în care să se gândească că viața lui trebuie să se oprească.

Citește și: Cuza, despre eliminarea lui Cucu de la Survivor. „Orice s-ar întâmpla…'

Citește și: Cine este Cucu de la Survivor. Cântă în trupa Noaptea Târziu

Citește și: Ispita Denis a sărutat-o pe Cristina de la Insula Iubirii: 'Am unit paturile și am făcut…'

Citește și: Mesajul Oanei Roman, în ziua în care a împlinit 8 ani de la căsătorie: „Nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie'. Reacția lui Marius Elisei

Cucu de la Noaptea Târziu a vrut să se sinucidă

Cucu a povestit un moment extrem de greu, care l-a făcut să se gândească la sinucidere. Acesta a traversat câteva clipe dificile în viața lui, din cauza unei depresii de care a suferit. Artistul s-a gândit să-și încheie socotelile cu viața, însă a realizat ulterior că are destule motive să trăiască.

„Intrasem într-o depresie din aia în care la un moment dat îmi venea să zic gata, dă-o dracu' de viață, asta e și nu mai are sens! Ajunsesem până în punctul ăla în care eram cu ceva în mână și voiam să zic gata, asta a fost! În momentul în care am vrut să fac treaba asta, am făcut o recapitulare a vieții mele și la un moment dat, eram în clasa a opta, fusese un caz la mine în zonă și cineva s-a sinucis.

Aveam un profesor de religie, care la un moment dat ne-a spus că treaba asta cu sinuciderea e cel mai josnic lucru pe care poți să îl faci, că e cel mai simplu. În momentul în care ai probleme, e cel mai josnic lucru să te sinucizi, pentru că te sinucizi, aia e, ai plecat. Dar în loc tu ai lăsat foarte mulți oameni care suferă!', a mărturisit Cucu, pentru cancan.ro. 

Cine este Cucu de la Noaptea Târziu

Horațiu Cuc este originar din satul Topa de Criș, județul Bihor. Cucu de la Survivor, în vârstă de 28 de ani, a studiat la Facultatea de Litere, secția Limbi Străine. Tânărul a devenit cunoscut, după ce proiectul Noaptea târziu a luat amploare.

Într-un interviu pentru Libertatea, tânărul a povestit cum a început proiectul din care face parte. „Dacă ştiam că o să avem atâta succes, poate că ne gândeam la alt nume. Dar şi pe noi succesul ne-a luat prin surprindere. 

Adevărul e că noi ne-am apucat de proiectul ăsta pentru a fi cunoscuţi la noi în facultate, pentru a avea mai mult succes la fete, nu ne gândeam să fim formatori de opinie, sau ceva. Abia apoi, odată cu notorietatea, am realizat că trebuie să fim mult mai responsabili, iar celebritatea vine la pachet şi cu o serie de obligaţii’, spunea Cuza, colegul său de trupă.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter