Culiță Sterp, nervos pe Andreea Antonescu, la Survivor: „Elena i-a spus că unul dintre noi a făcut-o vacă”

Publicat pe

Andreea Antonescu este luată în vizor de colegii de la Survivor România. Concurenții din echipa roșie sunt hotărâți să voteze doar pe criterii sportive, iar Culiță Sterp este de părere că Andreea Antonescu reprezintă un dezavantaj pentru ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp este de părere că Andreea Antonescu trage echipa Faimoșilor de la Survivor România în jos. Discuțiile au degenerat, iar cântăreața i-a acuzat pe colegii ei că îi aduc tot felul de jigniri. Elena Marin i-ar fi auzit pe Zanni, Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp în timp ce o numeau pe Andreea Antonescu „vacă' și i-a spus prietenei sale.

Artista a ripostat și le-a cerut explicații băieților. Cei trei neagă acuzațiile și spun că Andreea Antonescu trage echipa în jos și că ei se bucură atunci când aceasta nu poate să joace.

Culiță Sterp, nervos pe Andreea Antonescu, la Survivor: „Elena i-a spus că unul dintre noi a făcut-o vacă'Culiță Sterp, nervos pe Andreea Antonescu, la Survivor: „Elena i-a spus că unul dintre noi a făcut-o vacă'

„Andreea de la o vreme încoace are o altă atitudine, de când a ieșit Elena favorită. Vorbește peste noi, nu ne lasă să vorbim, zbiară. Andreea ar fi auzit că unul dintre noi trei, Zanni, eu și Sebi, ar fi făcut-o vacă.

Elena i-a spus că a auzit asta. Apoi Andreea a venit la noi și ne-a spus să-i spunem în față apelativele. A aruncat bomba și a plecat. Nu mai vrea să înțeleagă, nu e ok atitudinea ei. Ca echipă o tragem după noi, când nu joacă noi ne bucurăm', a spus Culiță Sterp la Survivor România.

Citește și: Boala neștiută de care suferă Andreea Antonescu de la Survivor:„Era traumatizată, a fost diagnosticată cu…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Jador și Culiță Sterp de la Survivor.Prietenia lor e în pericol, acum!

Citește și: Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro:„Are tulburări psihice'

Citește și: De ce nu mai apare Jador la Survivor.Decizia luată de Kanal D și de medicii Faimosului

Zanni, împotriva Andreei Antonescu la Survivor

Zanni o consideră și el pe Andreea Antonescu veriga slabă și ar vrea s-o vadă eliminată din competiția Survivor. Acesta o acuză pe că merge după deviza „dezbină și cucerește'.

Andreea are un rol aici, să ne dezbine, să ne facă psihic. Elena o susține, dar nu cu toată inima. Am înțeles show-ul ieftin, gata cu astea. Am câștigat prima imunitate, s-a bucurat echipa, dar mi-am dat seama că e un moment fericit care are urmări. Știam că Andreea va intra în hora la un moment dat', a spus Zanni la Survivor, potrivit WOWbiz.ro.

Andreea Antonescu se apără

Andreea Antonescu a mărturisit că își asumă faptul că nu este o sportivă foarte bună. Artista a afirmat că pe ea a adus-o la Surviver România notorietatea ei și că nu a putut să facă niciodată sport la un nivel mai înalt din cauza unor afecțiuni medicale.

„Mi-am asumat din start lucrul aceasta, nu am venit în acest reality show bazându-mă pe partea sportivă. Am o notorietate în țară, de-asta am ajuns la Faimoși, nu bazată pe partea sportivă. Publicul mă știe de 20 de ani, am demonstrat ce aveam de demonstrat.

Pe partea sportivă, din cauza unor probleme medicale, nu a fost niciodată dezvoltată la mine. Provocările pe care le trăiesc aici sunt niște episoade pe care nu le-am mai trăit. Nu partea sportivă m-a determinat să accept această participare la Survivor', a spus Andreea Antonescu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter