Boala neștiută de care suferă Andreea Antonescu de la Survivor: „Era traumatizată, a fost diagnosticată cu…”

Publicat pe

Mama Faimoasei Andreea Antonescu de la Survivor a dezvăluit că fiica ei a avut probleme de sănătate în copilărie și a dezvăluit de ce boală a suferit cântăreața încă de la vârsta de un an și opt luni. Afecțiunea a traumatizat-o pe Andreea și i-a răpit bucuria de a avea o copilărie normală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Potrivit mamei ei, Andreea Antonescu nu a putut să se joace cu ceilalți copii, din cauza unei afecțiuni care i-a fost depistată când era bebeluș. Având în vedere suferințele vechi și faptul că nu a putut face niciodată sport ca alți copii, mama cântăreței spune că este foarte mândră de evoluția ei la Survivor, o competiție care presupune un efort fizic considerabil.

Boala neștiută de care suferă  Andreea Antonescu de la Survivor: „Era traumatizată, a fost diagnosticată cu…'Boala neștiută de care suferă  Andreea Antonescu de la Survivor: „Era traumatizată, a fost diagnosticată cu…'

Mama Andreei Antonescu a intrat în direct prin videocall în emisiunea Teo Show și a dezvăluit că artista a avut grave probleme de sănătate în copilărie. 

„Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii. 

Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar. Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă și luptătoare', a povestit mama Faimoasei Andreea Antonescu de la Surviovor.

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Nemeș pe logodnicul ei că va participa la Survivor:'Călin mi-a spus să am grijă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor.Reacția vedetei după ce a aflat tot

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu. Declarații neașteptate după ce a părăsit competiția

Mama Andreei Antonescu, foarte mândră de evoluția cântăreței la Survivor

De când a ajuns în Republica Dominicană, Andreea Antonescu a încercat să stea departe de conflictele din tabără. Deși nu a fost niciodată o fire sportivă și, așa cum a povestit mama ei, a avut probleme mari în copilărie care au împiedicat-o să se joace normal, cu ceilalți copii, Andreea Antonescu se descurcă foarte bine la Survivor.

„Din punctul meu de vedere, se descurcă excelent în acest concurs. Văd că este optimistă și crede că nu este momentul ei să iasă din concurs. Când a fost nominalizată a spus că nu este momentul să plece și că vrea să meargă înainte. Am fost foarte mândră de ea. Andreea e un om integru, cu o putere psihică foarte bună, analizează lucruri în detaliu și sunt sigură că nu se va clătina nici în stânga, nici în dreapta.

Poate o privesc cu ochii de mamă grijulie, că mereu am fost așa când a fost vorba de sănătatea ei, dar mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puțin umflată la față și puțin încercănată. Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână, asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide și sper ca Dumnezeu să o ajute și să nu se întâmple ceva', a mai spus mama Faimoasei de la Survivor, potrivit wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter