Cum a afectat-o divorțul părinților pe Ruxandra, fetița Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol: ”Mi-a schimbat copilul”

Publicat pe

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat săptămâna trecută la notar. Ruxandra, fetița lor, este afectată de divorțul părinților, iar actrița a povestit cum a reacționat adolescenta. 

De mai bine de un an, căsnicia lui Alexandru Papadopol cu Ioana Ginghină a fost pe muchie de cuțit. Actorul se mutase de acasă de mai bine de cinci luni, iar divorțul era inevitabil. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o fetiță de 11 ani, iar aceasta a fost afectată de problemele din familia sa.

Ioana Ginghină a povestit pe blogul său cum a schimbat-o pe Ruxandra separarea familiei. 'Divorțul mi-a schimbat copilul', este numele articolului pe care fosta soție a lui Alexandru Papadopol l-a scris. În prezent, actrița locuiește alături de fiica ei în vila de aproximativ 200.000 de euro de lângă București.

„Eram într-o seară în mașina, eu conduceam, ea era în dreapta mea. Mă cuprinsese o mare tristețe așa din senin și deși nu mai era soare afară păstrasem ochelarii de soare pentru a o ascunde.

Ruxandra mi-a luat mâna și mi-a zis Mama, vrei când ajungem acasă să te las să te relaxezi și să te uiți la serialul tău?' Apoi m-a întrebat de două ori dacă sunt bine. I-am spus că sunt bine, dar simțeam cum sentimentele mă copleșesc, că nu pot să mai rezist și mai era mult până ajungeam acasă, unde m-aș fi putut ascunde mai bine.

Așa că am mărturisit, i-am zis că sunt tristă, că vor mai fi zile când voi fi tristă, că este normal să fie așa. I-am spus că apreciez îngrijorarea ei și mă ajută foarte mult, însă nu este treaba ei să remedieze lucrurile. Am asigurat-o că o iubesc enorm.

Când am ajuns acasă, Ruxandra a dus punga cu gunoi la tomberon, a dat de mâncare la câini și la pisici. Nu pot să zic că nu mă ajuta și înainte însă doar cu multe negocieri și insistențe din partea mea. Acum a venit totul de la ea. Această despărțire, care durează de un an de zile a venit la pachet cu multe transformări pentru mine și am încercat să nu le simtă și Ruxandra.

Însă sunt extrem de fericită să o văd pe Ruxi cum se apropie de mine cu compasiune, cum mă ajută, cum devine mai responsabilă și mult mai atentă la ceea ce se întâmpla în jurul ei​„, a scris Ioana Ginghină.

FOTO: Facebook

Cum a afectat-o divorțul părinților pe Ruxandra, fetița Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol: 'Mi-a schimbat copilul'Cum a afectat-o divorțul părinților pe Ruxandra, fetița Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol: 'Mi-a schimbat copilul'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter