Nelu Curcă din La Bloc s-a retras de 10 ani la mănăstire, dar nu s-a călugărit! Ce face și cum arată după ce a renunțat la televizune!

Publicat pe

Cu siguranță vă mai amintiți de Nelu Curcă din 'La Bloc', însă dacă îl vedeți pe stradă sigur nu o să-l recunoașteți. S-a tot speculat că Mihai Coadă s-a călugărit, însă acesta a făcut lumină în acest caz.

După ce a renunțat la televiziune, Mihai Coadă a ales calea bisericească. Fostul actor din 'La Bloc' a povestit într-un interviu, pentru click.ro, despre viața lui actuală. În prezent, Nelu Curcă, așa cum îl cunoaște toată lumea, nu locuiește la mănăstire, așa cum s-a zvonit. Fostul actor are familia lui în Ploiești, iar nepoții săi se uită în reluare la celebrul serial românesc 'La Bloc'.

'Nu m-am călugărit, chiar dacă am îmbrăcat rasă la strană. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat să cântăm cu corul de la mănastire în spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucureşti. Ca să nu apărem pe scenă oricum, ne-au confecţionat rase de la Mănăstire. Şi atunci am primit canon, ca atunci când suntem la strană să fim îmbrăcaţi în rasă. Aici particip doar la o parte din activităţile mănăstirii, vin la slujbe, duminica şi în sărbătorile religioase. Nu am un nume pentru că nu sunt închinoviat (n.r. – nu a depus jurământul). Dacă aş fi primit măcar statutul de frate sau rasofor, atunci într-adevăr era altceva. Dar eu am familia în Ploieşti, sunt căsătorit, am un băiat şi o fată şi două nepoţele. Una de 6 ani şi una de 4, Bianca Maria şi Sofia Maria, care se uită şi ele la serial în reluare, cum o fac şi alţi copii, şi nu le vine să creadă cât de mare este diferenţa între ce văd la tv şi ce au în faţă. Fetei mele i s-a năzărit la un moment dat să facă teatru şi am sfătuit-o să nu se apuce. A făcut finanţe-bănci, n-a vrut să aibă şef şi şi-a făcut un restaurant. Iar băiatul e IT-ist, e o pasiune mare. Amândoi sunt bine', a declarat Mihai Coadă, care își petrece aproape tot timpul la Mănăstirea Turnu.

FOTO: Libertatea

Nelu Curcă din La Bloc s-a retras de 10 ani la mănăstire, dar nu s-a călugărit! Ce face și cum arată după ce a renunțat la televizune!Nelu Curcă din La Bloc s-a retras de 10 ani la mănăstire, dar nu s-a călugărit! Ce face și cum arată după ce a renunțat la televizune!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter