3 motive pentru care unele femei resping total fanteziile sexuale

Publicat pe de Catalina Cristescu

Fanteziile sexuale aduc în cuplu sare și piper, dar cu toate astea unele femei le detestă cu îndârjire. De ce nu-și dau ele voie să se joace în dormitor și în afara lui?

Așa au fost educate

Problema pornește în primul rând de la percepția asupra sexului. Cel mai probabil au primit o educație în care sexul este numai pentru făcut copii, nu pentru propria plăcere.

În acest context fanteziile sexuale sunt un păcat, o perversitate, în niciun caz pentru oamenii normali sau fetele cuminți.

Citește și:

3 soluții dacă aveți o viață sexuală care lasă de dorit

Efectul Coolidge sau elementul care îi face pe unii bărbați să fie infideli

Teama de respingere

Dacă eu fac lucrul x în pat oare ce crede despre mine partenerul meu? Dacă mă va iubi mai puțin? Mă va considera o degenerată?

Apoi vin gândurile legate de fanteziile lui: cum adică mă respectă dacă mă pune să fac asta? Ne va afecta relația? Dacă îmi va cere lucrurile acestea mereu?

Se gândesc la un fost

Poate o anumită fantezie sexuală a fost deja pusă în practică într-o relație anterioară, iar fantezia este legată puternic de acel bărbat.

Și repetând fantezia se alterează amintirea sau femeia respectivă nu dorește să-l aducă în pat și în mintea ei pe fost.

Acum… dacă ne legăm de acest aspect, nu ar mai trebui să facem sex niciodată…

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter