Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu: "E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni"

Publicat pe

Alexandra Dinu a făcut mărturisiri sincere despre divorțul de Adrian Mutu. Actrița a vorbit pe larg despre separarea de fostul ei soț, dar și despre cât de greu i-a fost să-l crească singură pe Mario, băiatul lor. Fosta jurată de la 'Românii au talent' a dezvăluit cât de afectat a fost fiul ei de divorțul dintre părinții lui. Declarațiile făcute de Alexandra Dinu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a sfârșit la fel de repede precum a început. Actrița și celebrul fotbalist au format unul dintre cele mai iubire și apreciate cupluri de la începutul anilor 2000. Fosta jurată de la 'Românii au talent' a fost prima soție a antrenorului, însă mariajul lor a durat doar doi ani. Aceștia s-au căsătorit în 2001, iar la doi ani distanță au divorțat. Alexandra Dinu și Adrian Mutu au împreună un băiat, pe Mario, în vârstă de 19 ani.

Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu: "E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni"Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu: "E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni"

Cunoscuta actriță și antrenorul au fost mereu discreți în ceea ce privește fosta lor căsnicie. S-a tot vehiculat de-a lungul timpului că motivele despărțirii dintre Alexandra Dinu și 'Briliant' ar fi fost geloziile lui Adrian Mutu sau faptul că acesta ar fi călcat strâmb în mariajul pe care l-a avut cu blondina. Totuși, cei doi au dorit să păstreze pentru ei adevăratele motive și să dea totul uitării pentru fiul lor, Mario.

Citește și: De ce a divorțat Adrian Mutu de Alexandra Dinu și de Consuelo: „Karma asta…'

Citește și: Adrian Mutu a spus, după 18 ani, de ce a divorțat de Alexandra Dinu: „Cred că la acea vârstă un băiat ar trebui…”

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat. Primele imagini de la nunta de lux

Citește și: Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică: „Chiar i-am visat pe colegii din Liceenii”

Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu

Alexandra Dinu a vorbit sincer despre separarea de tatăl copilului ei, Adrian Mutu. Cunoscuta actriță a spus și cât de greu i-a fost să-l crească singură pe fiul lor, Mario, acum în vârstă de 19 ani. Fosta jurată de la 'Românii au talent' a avut momente grele din punct de vedere emoțional, dar și financiar, asta pentru că, acum ceva vreme, blondina l-a dat în judecată pe 'briliant' pentru că nu ar fi plătit pensia alimentară a fiului lor.

Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario', a spus Alexandra Dinu, într-un interviu acordat pentru OK Magazine.

Alexandra Dinu, relație specială cu fiul ei, Mario

Alexandra Dinu are o relație foarte specială cu fiul ei, Mario. Actrița a încercat să ia întotdeauna cele mai bune decizii, pentru ca băiatul ei să nu fie afectat.

'El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii. Fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă', a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă