Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică: "Chiar i-am visat pe colegii din Liceenii"

Publicat pe

Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică, cel alături de care a jucat în filmul 'Liceenii'. Actrița a rămas neschimbată odată cu trecerea anilor. De ziua ei de naștere, Oana Sârbu a primit foarte multe mesaje din partea colegilor de scenă. Declarațiile făcute de artistă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Sârbu a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, pe data de 13 mai. Anii au trecut, însă actrița a rămas neschimbată. Cu aceeași alură romantică și cu zâmbetul pe buze, artista s-a declarat recunoscătoare pentru tot ce are în acest moment. Oana Sârbu a primit foarte multe mesaje din partea prietenilor, colegilor de scenă, dar și a actorilor alături de care a jucat în filmul 'Liceenii'.

Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică: "Chiar i-am visat pe colegii din Liceenii"Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică: "Chiar i-am visat pe colegii din Liceenii"

Oana Sârbu a avut parte de cele mai frumoase momente de ziua ei de naștere. Frumoasa actriță a împlinit vârsta de 54 de ani pe data de 13 mai. Aceasta a avut parte de clipe speciale, pentru că a primit mesaje din partea apropiaților, a colegilor de scenă, dar și a celor cu care a jucat în Liceenii. Foștii colegi de platou, printre care și Ștefan Bănică, i-au făcut ziua de naștere minunată, datorită mesajelor cu care au făcut-o să zâmbească.

Citește și: De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după 4 ani de căsnicie. Cum se înțeleg cei doi acum

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea actriței. A făcut imaginile publice

Citește și: De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii, după o lună de relație: „Nu am acceptat…”

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă: „S-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo'

Oana Sârbu a împlinit 54 de ani

Oana Sârbu și-a petrecut ziua de naștere într-un mod special. Aceasta a fost sunată de către foștii colegi de platou, printre care Ștefan Bănică, Ceasonia Postelnicu, Mihai Constantin, care i-au urat, cu siguranță, toate cele bune. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, invitată să susțină un recital.

'De ziua mea de naștere, nu-mi doresc nimic mai mult decât am. M-au sunat atâția colegi, prieteni, admiratori! M-au sunat și colegii din 'Liceenii', Mihai, Ștefan, Cesonia, chiar i-am visat azi-noapte, ce coincidență! M-am bucurat. Acum încerc să parcurg toate mesajele, sunt sute, mii și minunate. Mă bucură bucuria oamenilor! Va fi o zi splendidă pe care o voi încheia cu un recital! Vă mulțumesc tuturor! ', a declarat Oana Sârbu, pentru ego.ro.

Cu ce se ocupă Oana Sârbu, acum

Chiar dacă anii au trecut, Oana Sârbu și-a păstrat naturalețea și frumusețea, cu care încântă pe toată lumea. Actrița a vorbit, pentru sursa citată mai sus, și despre colaborările pe care le are în prezent. Oana Sârbu își 'închiriază' vocea, pentru înregistrarea de audiobooks (cărți audio).

'Am mult spectacole și recent am înregistrat un roman de mare succes, 'Camerista', care s-a vândut în toată lumea. Am terminat ieri citirea lui, înregistrarea va fi urcată pe o platformă online de audiobooks din România. E o colaborare foarte tentantă pentru mine', a mai spus actrița, pentru ego.ro

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter