Cum a devenit actor Codin Maticiuc: ”Eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Codin Maticiuc vorbește despre meseria de actor. Acum, el joacă un rol în Clanul. Fostul Crai de Dorobanți a povestit înt exclusivitate, pentru viva.ro, cum a ajuns să devină actor. Acesta spune că totul a venit treptat, nu că el era 'în club beat pe un platou de filmare' și nu îi venea să creadă că joacă într-un film.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc a jucat în 14 filme în ultimii 9 ani de zile. Afaceristul, care a devenit și actor, spune că totul a venit încet, firesc. În luna octormbrie, actorul a devenit tată pentru a doua oară. Iubita lui a născut al doilea copil al lor, tot o fetiță.

Cum a devenit actor Codin Maticiuc: 'Eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare...' / EXCLUSIVCum a devenit actor Codin Maticiuc: 'Eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare...' / EXCLUSIV

Citește și: George Mihăiță a cerut să se întâlnească cu Nuțu Cămătaru. Codin Maticiuc:„I-ar fi plăcut să aibă și…'

Citește și: Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, a născut. Ce nume au ales pentru fetiță:”Cea mai importantă persoană din viața ta”

Citește și: Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, s-au mutat în casă nouă. Cum arată camera fiului lor:„Doarme chiar în pat cu noi, de multe ori' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Victor Slav. Trucul prin care se menține în formă, la 42 de ani:„Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar…' / EXCLUSIV

Codin Maticiuc a dezvăluit cum a ajuns actor

Codin Maticiuc a povestit cum a devenit actor. Fostul Crai de Dorobanți spune că totul a venit treptat și firesc. Mai întâi și-a făcut o casă de producție cu un prieten, apoi a luat cursuri de actorie și abia apoi a jucat într-un film. În 9 ani, Maticiuc a jucat în 14 filme, ultimul fiind Clanul, un serial de la Pro TV.

O provocare- acest rol pentru tine?

Fiecare rol este o provocare pentru mine. De fiecare dată când am primit un rol a fost o provocare și asta este una, dar și pentru că am jucat alături de actori mari, de care nu mai jucasem. Și mă refer aici la Carmen Tănase, George Mihăiță…

Faci un cuplu cu George Ivașcu…

George Ivașcu, efectiv acest Pelican și cu Iulică, pentru că eu sunt Iulică… funcționăm ca un cuplu.

Ți ai dorit să joci în filme?

Eu joc de 9 ani în filme. În toți acești ani am jucat în 14 filme. Dar, totul a venit încet. La început am produs un film, am băgat bani alături de un prieten și am cunoscut lumea aceasta. După care m-am dus la școală. În filmul pe care îl făceam la momentul respectiv jucau doi băieți extraordinari, adică Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, care avea o școală de așa ceva. M-am înscris la școala lor. Adică totul a venit treptat, nu a venit peste noapte…

Vezi Doamne, eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare și nu îmi venea să cred că joc într-un film. A venit gradual, organic. Adică am făcut un film cu un prieten, am făcut o casă de producție, am băgat bani. Am cunoscut doi actori, ei mi-au devenit profesori După aceea am făcut cursuri. După cursuri am făcut un film. Așa a fost. A fost normal.

Pe etape...

Exact. Nu m-a lovit așa, băi erai acolo și … îți vine să crezi? Da, pentru că am băgat bani, am muncit la asta. Am produs filme, am mers la școli Și apoi am făcut asta.

Codin Maticiuc: 'Părinții mei au devenit bogați pe parcurs'

Te-ai născut într-o familie de oameni bogați. Dar și tu ai produs bani?

Părinții mei au devenit bogați pe parcurs… Am fost săraci… M-am născut într-o familie de oameni modești, Dristor, apartament cu trei camere și igrasie în dormitoare.

Impresia este alta…

Pentru că părinții mei au muncit și au făcut bani, când eu am împlinit vârsta de 18 ani. Atunci puteam să spun că sunt niște oameni cu bani. Dar până la vârsta de 10 ani nu prea am avut bani, aproape deloc… Între 10 și 18 ani deja eram o familie medie și după 18 ani pot să spun că au fost bani, au făcut bani, dar nu m-am născut acolo. Nu m-am născut la palat. M-am născut într-o cameră cu igrasie din Dristor. Chiar dacă nu m-am născut eu într-o familie cu bani, am avut parte de bani de tânăr… ca să spun așa.

Apropo de copiii care provin din familii înstărite tu cumva ai spart tiparele și ai demonstrat că ești capabil de multe lucruri frumoase.. Pe mine m-ai surprins foarte plăcut. 

Îți mulțumesc.

Te-ai implicat în niște campanii caritabile... Și cea cu Țiriac… ai spart tiparele de 'eu sunt copil de bani gata' și atât. Se mulțumesc cu ce au făcut părinții.

Da, da. Dar și există câțiva de astfel de copii de bani gata care nu ne fac cinste.

Codin Maticiuc: 'Copiii din familiile cu bani ar trebui să fie un pic mai bine decât ceilalți'

Nu e cazul tău…

Copiii din familiile cu bani ar trebui să fie un pic mai bine decât ceilalți, pentru că au avut mai multe oportunități. Au avut acces la educație, la sport… Ar trebui să fie măcar un pas înaintea altora și faptul că sunt unii care nu ne fac cinste, nu o să-i nominalizez.

Dar sunt și unii extraordinar cum este fiul lui Ion Țiriac, Ion Ion Țiriac. Este de vârsta mea și este un om extraordinar. Și om de de bussines și el a venit către mine: 'Hai să facem… Hai că îl invit pe tata, hai că…' De asta spun, suntem și, și. Și atunci când apar niște elemente care nu ne fac cinste, nu e bine pentru nimeni.

Tu ai spart tiparele…

Că sunt mai cunoscut… Dar repet, sunt mai mulți pe care eu îi cunosc și care fac multe lucruri frumoase.

Poate și de tine puteau să creadă că ești superficial. La început presa te prezenta doar iubitul lui x sau y, nu-i așa?

Practic ăla eram, așa eram prezentat. Era singura mea latură prezentată. Era logic să fie așa. Și nici nu mă supăram… Eu nu aș fi fost prieten cu mine dacă eram raportat doar la imaginea de atunci.

Ai devenit iar tată. Nu ai vrut să se știe sexul copilului. De ce?

Nu am spus sexul copilului pentru că eu am gândit 'ceva' pentru acest copil, mai precis o campanie pentru un scop umatinar. Am vrut ca nașterea micuței și toate evenimentele legate de ea, să îmi aducă notorietatea unei campanii umanitare. și voi face și de acum tot pentru campanie, tot pentru spitale.

Codin Maticiu are două fetițe

Codin Maticiuc a devenit în octombrie iar tată de fată. Iubita lui, Ana Pandeli a adus pe lume o fetiță pe care au numit-o Ilinca. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Smaranda. Afaceristul a avut relații cu multe nume cunoscute din showbiz de la noi, iar mulți l-au considerat un veritabil băiat rău și un crai. Probabil din cauza stilului lui de viață, pentru că își petrecea ore întregi în cluburi. Cu toate acestea, în ultimii ani, viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat radical de când a cunoscut-o pe iubita lui, Ana Pandeli. Aceasta mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe Mario Dan, care crește alături de cele două fetițe ale lui, Smaranda și Ilinca.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter