Tania Popa, reacție dură după ce Bia Khalifa a fost descalificată la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Coșmarul vieții mele"

Publicat pe

Tania Popa s-a numărat și ea printre persoanele care au avut conflicte cu Bia Khalifa, cea mai controversată concurentă din show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! După ce aceasta a fost descalificată din competiție, din cauza jignirilor grosolane aduse lui Ami, actrița a dezvăluit că s-a bucurat pentru că producătorii au luat această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai mult decât atât, consideră că Bia trebuia să fie eliminată chiar de la început, căci nu este prima oară când vorbește atât de urât cu un alt concurent. Actrița Tania Popa a surprins plăcut pe multă lume cu curajul nebun de care a dat dovadă în jungla din Republica Dominicană. Deși și-ar fi dorit să rămână mai mult timp acolo, acum se bucură că a revenit mai devreme alături de cei dragi.

Tania Popa, reacție dură după ce Bia Khalifa a fost descalificată la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Coșmarul vieții mele"Tania Popa, reacție dură după ce Bia Khalifa a fost descalificată la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Coșmarul vieții mele"

Tania Popa, mesaj tranșant despre Bia Khalifa

Și-a înfrânt temerile în privința condițiilor dificile din junglă, a înfruntat cu succes și animalele care o îngrozeau, dar cel mai dificil obstacol pentru Tania Popa au fost relațiile interumane cu ceilalți concurenți, în mod special cu Bia Khalifa.

„Este un coșmar, a fost coșmarul vieții mele să fiu în acel perimetru, unde să nu mă pot ascunde, cu oameni din alte universuri, alte generații și generația de acum este foarte diferită față de ce am trăit eu. Eu încerc să înțeleg, încerc să mă obișnuiesc, dar unele chestii chiar nu le înțeleg și foarte multe nu le tolerez, la anumite persoane. Noroc că am ieșit din competiție.

Mulțumesc providenței că Bia Khalifa a fost descalificată, pentru că, după mine, de la prima abatere, care s-a întâmplat cred că în prima săptămână, aș fi dat-o afară. Nu există așa ceva, pentru mine respectul este primordial.

Nu am pretenții să fii inteligent, cu școli, dar am pretenția să respecți omul, dar mai ales pe cel mai mare ca tine și cu ceva bagaj în spate. Când tu nici nu ai cu ce să te recomanzi, adică ai cu ce, dar mai bine nu pomenim, și să-ți permiți așa ceva… este prea mult', a dezvăluit Tania Popa, în exclusivitate pentru Spectacola.ro.

Citește și: Cine este Tania Popa. A suferit două comoții cerebrale până la vârsta de 3 ani

Citește și: Anamaria Prodan și fostul ei iubit, Adrian Iordache, s-au afișat împreună. În ce ipostază au fost surprinși cei doi

Citește și: Cornel Palade, primele declarații după ce a fost jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!': „Este greu cu ciudățeniile!'

Citește și: Vlăduța Lupău a arătat primele imagini cu noua ei casă. Cum a arată dormitorul artistei

Câte kilograme a slăbit la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cu toate că a rămas cu anumite frici, deși le-a confruntat în jungla din Republica Dominicană, măcar are parte și de o bucurie. Tania Popa a revenit cu niște kilograme bune în minus acasă.

„Sunt extrem de încântată că am slăbit, nu reușeam altfel. Am slăbit 8 kilograme acum și de când m-am întors încă mă mențin. M-am reapucat mai intens de sport, pentru că în emisiune făceam ca să nu înnebunesc.

Am realizat că doar familia îmi lipsește, nimic altceva. Soțul meu a slăbit 10 kilograme cât am fost plecată. S-a scurs pur și simplu pe picioare. Lui, ca și mie, i-a fost foarte greu. Copii se descurcă departe de mine. Noi suntem extrem de legați și mie fără familie mi-a fost cel mai greu.

E foarte bine acasă, cu toate că sunt un al provocărilor, al experiențelor, probabil pentru că simt nevoia să mai fac și altceva. Nu mi-am învins temerile. În continuare, dacă văd o broscuță mică pe jos, cum făceam și până acum, țip, și mă ceartă soțul meu. Asta nu se vindecă.

A fost prea scurt și prea pe adrenalină și nu am apucat să realizez prea multe. Mi-am dat seama încă o dată despre mine că sunt extrem de tolerantă, am o răbdare de fier și, cu vârsta, am învățat să mă stăpânesc, pentru că altfel aș fi explodat', a mai declarat Tania Popa, pentru sursa citată anterior.

Ce spune acum despre show

Cu toate că probele din competiție i-au plăcut, nu ar mai reveni într-un alt sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! din cauza celorlalți concurenți.

„Prietenii se leagă, dar nu știu cum vor fi de acum încolo. Când va fi cazul să ne revedem cu unii, chiar va fi o bucurie. Noi acolo ne-am promis foarte multe, pentru că stăteam 24/24 de ore împreună, am vorbit câte nu am vorbit în viața mea, cu o singură persoană. Să vedem ce se va întâmpla de acum.

Mie îmi plac provocările, reality-urile, mă testez și văd cât pot să duc, dar genul ăsta nu aș mai vrea să-l repet niciodată. Din cauza oamenilor, la probe m-aș mai băga, a fost adrenalină pură, nu am crezut că o să pun mâna pe un șarpe, pentru că eu leșin, simt că mă ia salvarea, dar acolo am făcut-o. Acolo nu aveam ce să fac dacă nu-mi convenea de cineva, nu aveam unde să mă duc, pur și simplu zăceam', a completat Tania Popa.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter