Vlăduța Lupău a arătat primele imagini cu noua ei casă. Cum a arată dormitorul artistei

Publicat pe

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, s-au mutat de ceva timp în casă nouă, iar recent artista le-a arătat fanilor săi cum arată locuința ei de vis, în care a investit nu doar bani și timp, ci și multă energie. Pentru vedetă nu a fost deloc ușor, cu atât mai mult cu cât, între timp, a venit pe lume și fiul ei, Iair.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă, măturisește Vlăduța Lupău, camera lui Iair este cea mai frumoasă din casă, recent artista a împătășit cu fanii ei niște imagini cu noua locuință din care reiese că bunul gust și eleganța domnesc peste tot, designul fiind unul desăvârșit. Deocamdată, artista a dezvăluit cum arată doar camera bebelușului și dormitorul matrimonial, dar cu siguranță vor urma și alte imagini.

Vlăduța Lupău a arătat primele imagini cu noua ei casă. Cum a arată dormitorul artisteiVlăduța Lupău a arătat primele imagini cu noua ei casă. Cum a arată dormitorul artistei

Vlăduța Lupău, primele imagini cu noua ei casă

Recent, artista dezvăluia într-un interviu pentru VIVA! că este foarte fericită că are casă nouă și că și-a văzut, în sfârșit, visul îndeplinit. Chiar dacă, spunea ea, nu a făcut ceva inedit, Vlăduța a mărturisit că se simte în noua casă mai bine ca la orice hotel. Mai mult, atista și-a făcut și o cameră studio de repetiții și un dressing imens, acestea fiind un must have, din punctul ei de vedere.

Citește și: Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și cum decurs cererea în căsătorie:„A fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta’ / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău a avut depresie postnatală:„Mă apuca plânsul din orice, mi se părea că nu o să știu să-l cresc’. Cum și-a revenit / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău susține alăptatul în public:'E ridicol să judeci o femeie pentru asta'. Cum se descurcă artista când merge la evenimente / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, dezvăluiri în premieră după ce a devenit mamă. Cum i-a schimbat Iair viața:'A fost mai greu decât mă așteptam' / EXCLUSIV

Acum, artista a publicat în mediul online și primele imagini cu casa, dar și cu dormitorul, decorat sobru și în egală măsură elegant, în tonuri de bej, maro și gri. Iar pe peretele de lângă patul matrimonial tronează o fotografie alb-negru superbă cu artista și cu soțul ei.

‘O să vă spun mai multe detalii despre casa noastră, însă nu am să-i mai fac un tur complet fiindcă nu vreau să o expun. Din păcate, sunt mulți oameni rău intenționați în lumea asta și vreau să ne ferim!”, le-a explicat Vlăduța Lupău fanilor săi de pe Instagram.

Dormitorul lui Iair, cea mai frumoasă cameră din casă

Încă de când ea însărcinată, Vlăduța Lupău dezvăluia că dormitorul lui Iair, fiul ei și al lui Adi Rus, va fi cea mai frumoasă cameă din casă. Mai mult, atista a spus că dormitorul micuțului este concepția ei integrală

„Daaaa, e cea mai frumoasă cameră din toată casa! Mi-am dorit să fie cu norișori și ursuleți! Așa am și făcut-o, iar la designul camerei am contribuit eu 100%, chiar dacă în restul casei am avut designer. Aici mi-am pus eu toate ideile și plăcerile”, a dezvăluit Vlăduța Lupău pentru VIVA!

Cu toate că are o cameră spectaculoasă, micuțul Iair se bucură destul de rar de ea, după cum mărturisește mama lui, care adoră să doarmă cu fiul ei.

„Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, atunci îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu. Vine doar de cele două ori pe noapte când trebuie să mănânce, iar în acele momente, dorm și eu, și el mâncând”, a mai spus Vlăduța Lupău pentru VIVA!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă