Cine este Mădălina Cafadaru de la Chefi la Cuțite. Soțul sirian i-a răpit fetița

Publicat pe

Cine este Mădălina Cafadaru. Concurenta de la Chefi la Cuțite are o poveste de viață de-a dreptul incredibilă. A plecat peste hotare ca să își facă un viitor mai bun, iar acolo l-a cunoscut pe soțul ei, de origine siriană. A ajuns să se căsătorească la o vârstă fragedă după ce l-a văzut pe bărbatul respectiv de doar câteva ori. Ani mai târziu, când a decis să divorțeze, acesta i-a răpit fetița. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru cele două.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A reușit să ajungă în echipele din acest sezon, deși nu a crezut că este suficient de talentată. Cu toate că în străinătate a muncit mai mult în domeniul înfrumusețării, după ce s-a întors în România și și-a recuperat și fetița, concurenta de la Chefi la Cuțite a fost la fel de ambițioasă ca până atunci și a intrat într-un domeniu complet necunoscut pentru ea. A pornit de jos, de la spălatul vaselor, iar acum lucrează ca bucătar.

Cine este Mădălina Cafadaru de la Chefi la Cuțite. Soțul sirian i-a răpit fetițaCine este Mădălina Cafadaru de la Chefi la Cuțite. Soțul sirian i-a răpit fetița

Cine este Mădălina Cafadaru

Mădălina Cafadaru are 43 de ani, este din București și este de profesie bucătar. A ajuns cu ani în urmă în Dubai. Acolo a fost ajutată de o prietenă, dar a trebuit să învețe foarte bine și limba arabă, ca să câștige un salariu mai bun. I-a fost greu la început, dar apoi s-a ambiționat și a reușit să găsească un echilibru financiar și profesional care să îi permită să rămână acolo.

Cine este Mădălina Cafadaru. „Am fost 18 ani în Dubai. În Dubai am ajuns singură. Acolo mă aștepta o prietenă care m-a ajutat la început. Ea a fost lângă mine o perioadă. Nu cunoșteam țara, orașul, doar atât mă interesa: să îmi schimb viața. M-a interesat foarte mult să învăț araba pentru că acolo aveai un job bun dacă știai arabă. Am luat un caiet și scriam. Eu trebuia să învăț arabă neapărat”, a povestit concurenta, la preselecțiile Chefi la Cuțite.

„Plângeam pentru că era foarte greu, eram și singură. Am învățat într-un an de zile, vorbesc mai bine ca arabii la ora actuală. Am lucrat și la cosmetice, primul job m-am angajat și am lucrat doi ani. Voiam un salariu mai bun, mi-am schimbat jobul. Locuiam singură”, a completat ea.

Cine este Mădălina Cafadaru. A avut nuntă în Siria fără să știe

Când a devenit majoră, l-a cunoscut pe viitorul ei soț. S-au întâlnit de doar câteva ori, dar el a decis să bage actele pentru căsătorie fără ca ea să știe. Când a ajuns la el acasă, în Siria, s-a trezit că toată nunta era deja aranjată de acesta, împreună cu rudele lui. Din mariajul acesta, a venit pe lume o fată.

Cine este Mădălina Cafadaru. „Am fost căsătorită. La vârsta de 18 ani l-am cunoscut pe soțul meu, de origine sirian. L-am cunoscut la plajă, în Dubai. M-am cam speriat fiind arab, dacă am ieșit de două ori sau de trei ori cu el. El se ducea la ambasada română să se căsătorească cu mine, eu neștiind. Deci el băgase dosarul de căsătorie că așa se făcea.

M-am căsătorit în pijamale. Am avut nunta în Siria fără să știu. Ei mă așteptau acolo cu rochie, cu pantofi cu tot. Te dezbracă în pielea goală, te îmbracă, venea lumea și îți aducea cadourile. Nu aveai voie să te ridici, nu aveai voie să dansezi. Am stat căsătorită 18 ani cu soțul meu, în Dubai”, a povestit concurenta de la Chefi la Cuțite.

Citește și: Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. A locuit în Ierusalim

Citește și: Daniela Crudu este însărcinată: „Încă nu am aflat sexul copilului'. Cine este iubitul fostei asistente TV

Citește și: Cine este Dan Manciu de la Chefi la Cuțite. E căsătorit și are o fetiță

Citește și: Ileana Lazariuc și Matei Stratan formează un cuplu. Cei doi s-au expus prima oară în public alături de LIli Sandu și soțul ei

Fostul soț i-a răpit fetița

Cine este Mădălina Cafadaru. Cu toate că a fost fericită pentru o vreme alături de fostul ei soț, nu a mai putut suporta în cele din urmă infidelitățile acestuia. Însă, când i-a cerut să divorțeze, iar el și-a dat acordul, nu a bănuit că el are de gând să fugă în Siria cu fiica lor.

„Fetița mea vorbește arabă, engleză și română. Vrea să se facă designer vestimentar, acum e la pictură. Fetița mea are 16 ani, a zis că merit să fiu la Chefi la Cuțite. Nu am știut că m-a înscris. Am crescut-o singură, am pierdut-o o perioadă de 1 an și ceva. Am avut o căsătorie superbă până l-am prins cu mai multe femei în casă„, a povestit Mădălina.

Cine este Mădălina Cafadaru. „Cerusem divorțul de la soțul meu că i-am spus că nu mai pot. A zis că este de acord, mi-a cerut niște bani fetița mea avea șase anișori. Mă duc la școală să îmi iau fetița, ea era deja în avion. A luat-o și a dus-o în Siria. Când am auzit, am căzut jos, m-a luat Salvarea. Am stat în comă câteva luni, eram ca o drogată.

Când am ieșit din spital am aflat că nu pot să fac nimic pentru că am interdicție în Siria. Nu am vorbit cu fata mea vreo patru luni și ceva pentru că nu mai voia să audă de mine. Au mințit-o că mama ei a părăsit-o”, a mai dezvăluit ea.

Cum și-a recuperat fiica din mâinile fostului soț

Cine este Mădălina Cafadaru. Femeia era de-a dreptul disperată, așa că a făcut un plan prin care să își scape fiica din Siria. L-a păcălit pe fostul soț că vrea să se împace cu el, acesta a venit în România cu cea mică, iar pe aeroport mama și fetița au fugit. Acum sunt fericite împreună, în țara noastră.

Cine este Mădălina Cafadaru. „Mi-a zis: ‘Dacă nu te împaci cu mine, nu mai vezi copilul’. L-am păcălit că mă împac cu el, m-am urcat în avion, uitasem de tot, acolo au rămas. Dacă făceam vreo mișcare să vând, știa. Am venit în România, i-am spus că dacă vrea cu adevărat și mă iubește, eu de aici nu mai plec. Eram disperată să îl aduc aici și a adus-o.

Am venit la aeroport, mi-am luat copilul și am fugit, m-a luat Poliția înăuntru. Am intrat cu forța că nu mai puteam. Plângeam și aplauda lumea, îmi era frică că mi-o ia cineva. Am fost foarte dezamăgită de salariile de aici. Așa m-am apucat eu de bucătărie, prima dată am spălat vase, sunt bucătar de șase ani de zile, lucrez la un restaurant cu specific arăbesc”, a mai completat Mădălina.

Sursă foto: Antena 1, Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter