Vlăduța Lupău a avut depresie postnatală: „Mă apuca plânsul din orice, mi se părea că nu o să știu să-l cresc”. Cum și-a revenit / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Joi, 23 februarie 2023, 16:47

Vlăduța Lupău a avut depresie postnatală. La fel ca multe mămici, din păcate, și artista s-a confruntat cu depresia, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Iair. Însă, din fericire, a fost doar o formă ușoară, de care a reușit să scape în doar câteva zile. În revista VIVA! de octombrie, interpreta de muzică populară ne-a vorbit deschis despre acest subiect sensibil și ne-a dezvăluit cum a reușit să se vindece.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost nașterea? Până la urmă, ai reușit să naști natural, așa cum ți-ai propus?

Din păcate, nu am reușit să nasc natural, așa cum mi-am propus, însă știe toată lumea care mă cunoaște că am vrut și că am încercat. Eram și sunt în continuare contra nașterilor programate fără a avea o cauză medicală.

Nu sunt de acord ca eu să îmi aleg ziua în care nasc în funcție de ce număr îmi place mie sau în funcție de ce citesc eu în numerologie că ar fi OK. NU! Dumnezeu a decis când a pus suflet în pântecele meu, Dumnezeu decide ziua în care sufletul vine pe lume. Nu eu ca om! Mă rog… să nu mă judece nimeni, am și eu ideile mele. Îmi era frică de cezariană pentru că toată lumea, când am făcut eu un sondaj pe Instagram, mi-a descris-o ca fiind ceva groaznic și că e „capătul lumii.

vladuta-lupau-1vladuta-lupau-1

Citește și: Vlăduța Lupău susține alăptatul în public:”E ridicol să judeci o femeie pentru asta”. Cum se descurcă artista când merge la evenimente / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, dezvăluiri în premieră după ce a devenit mamă. Cum i-a schimbat Iair viața:”A fost mai greu decât mă așteptam” / EXCLUSIV

Citește și: Mama Geta, despre cearta cu Daniela Iliescu. De la ce ar fi pornit problemele cu iubita lui Culiță Sterp:”Unul este mai fălos, unul este de la coada oii”

Citește și: Ce a învățat Andreea Mantea din fosta relație de 5 ani:„Sunt un mic clarvăzător pentru multe cupluri'

Vlăduța Lupău a avut depresie postnatală

Cât de repede te-ai recuperat, ulterior?

Ei bine, nu a fost așa groaznic și m-am recuperat destul de ușor. M-am ridicat din pat în ziua aia și a doua zi am început să umblu prin salon cât mai des, iar din ziua a patra, când eram acasă deja, îmi ridicam bebelușul singură, iar la 13 zile mi-am reluat activitatea artistică și, credeți-mă, a fost intensă. Am și avut ambiție să nu stau să zac și m-am forțat să mă fac bine cumva. Psihic, îmi ziceam: „Hai că ai treabă, n-ai timp de zăcut!.

Vlăduța, știm cu toții că maternitatea nu e ușoară. Cum ești tu, ca femeie, în această perioadă? Resimți oboseala, te-au încercat sentimente care să te conducă cu gândul spre o depresie post-partum?

În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare „boală a mea în prezent.

„Sunt genul care muncește foarte mult'

Ai încercat să-ți faci un program să ai și timp pentru tine? Nu știu, să te duci la cumpărături, la o cafea cu o prietenă?

Am încercat să le fac pe toate, timp pentru mine nu pot să zic că mi-am făcut, însă timp pentru a rezolva toate nevoile, da! Am reușit să ne mutăm la casă… Când dormea el, mutam lucruri, noaptea aranjam haine și lucruri în casă, ziua, tot când dormea, fugeam să cumpăr lucruri pentru casa nouă. Iar după ce ne-am mutat, am început direct cu pregătirile pentru botez, cumva am fost aglomerați cu toate. Super aglomerați. Iar eu nu sunt genul care să iasă la cafele cu fetele, eu sunt genul care muncește foarte mult. Poate chiar și când ies la masă cu fetele, tot muncim ceva.

Ai avut vreun moment crucial în viață care să te fi marcat semnificativ?

Hm… Sunt norocoasă și pot spune că nu am avut! Am familia întreagă și sănătoasă, avem cu ce să trăim și de ce să ne bucurăm! Asta e cel mai important! Dacă îi am pe ei, am tot și sunt liniștită și împăcată.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Camelia Burduja, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton