Cum a început povestea de dragoste dintre Klaus Iohannis și soția lui: ”Chimia dintre noi depăşeşte orice descriere”

Publicat pe

 

K

Cum a început povestea de dragoste dintre Klaus Iohannis și soția lui: 'Chimia dintre noi depăşeşte orice descriere'Cum a început povestea de dragoste dintre Klaus Iohannis și soția lui: 'Chimia dintre noi depăşeşte orice descriere'

laus și Carmen Iohannis sunt căsătoriți de peste 25 de ani, iar povestea lor de dragoste rămâne în continuare un reper de stabilitate, indiferent de traseul politic al Președintelui României. Cei doi s-au cunoscut în studenție, iar Iohannis a povestit că a fost dragoste la prima vedere.

Aflat în acest moment în cursa prezidențială, având-o ca oponent în turul doi de scrutin pe Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis este ținta analizelor de tot felul și părerilor împărțite ale publicului.

Cum a început povestea de dragoste dintre Klaus și Carmen Iohannis

Capitolul la care iese întotdeauna câștigător, însă, este viața de familie, căci Președintele României are o alături o soție care l-a susținut întotdeauna și i-a fost alături indiferent de circumstanțe. Iar acest lucru se întâmplă de peste 25 de ani, de când a început povestea lor de iubire.

Klaus și Carmen Iohannis s-au cunoscut în studenție și sunt nedespărțiți de atunci. Președintele a povestit în cartea sa lansată în 2014, 'Pas cu pas', cum a debutat relația cu soția sa.

'În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani  şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani', a relatat Klaus Iohannis, care a ajuns profesor de fizică după încheierea studiilor, în vreme ce Carmen a ales să predea limba engleză în Sibiu.

Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp', a declarat totodată Klaus Iohannis.

'Viaţa noastră privată, atât cât e, nu are nimic extravagant, nimic spectaculos. Concediile ni le planificăm împreună şi mergem împreună peste tot. În concediu fac de toate, ca omul: depinde de perioadă, de program şi de ceea ce stabilim împreună, eu cu soţia', a mai povestit Președintele României. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter