Cum a slăbit Cornelia Catanga 27 de kilograme. Regina muzicii lăutărești a dezvăluit rețeta pe care o prepară zilnic

Publicat pe
Cum a slăbit Cornelia Catanga 27 de kilograme. Regina muzicii lăutărești a dezvăluit rețeta pe care o prepară zilnicCum a slăbit Cornelia Catanga 27 de kilograme. Regina muzicii lăutărești a dezvăluit rețeta pe care o prepară zilnic

La 61 de ani, după o viață în care silueta sa a cunoscut diverse modificări, Cornelia Catanga a ajuns să cântărească 54 de kilograme. Ce nu au reușit să facă dietele a reușit să facă stresul, dar artista de muzică lăutărească mai are un secret: o rețeta pe care o prepară zilnic.

Regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, a ajuns, la 61 de ani, să aibă greutatea la care a visat dintotdeauna. În cadrul unui interviu pentru Click, artista a recunoscut cum a ajuns să cântărească 54 de kilograme, iar 'rețeta' sa nu este una recomandată. 'Am slăbit 27 de kg, totul a fost din cauza stresului şi a supărării că fiul meu, Alexandru Pădureanu, a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă', a declarat Catanga, care a moștenit talentul, dar și numele de scenă de la mama sa, pe nume Catinca.

Rețeta Corneliei Catanga pentru o siluetă zveltă

Totuși, de silueta sa de acum nu e responsabil doar stresul, căci artista are, se pare, o rețetă infailibilă, potrivită atât pentru scăderea în greutate, cât și pentru aportul de vitamine. 'Eu ador salata de avocado, cu ou fiert, ceapă verde tăiată mărunt, câteva boabe de struguri şi boabe de piper. Se adaugă ulei de măsline şi maioneză. Cam asta mănânc toată ziua', a dezvăluit pentru click.ro Catanga, recunoscând în același timp că adoră ciocolata, care nu-i lisește niciodată din casă.

Deși a avut o copilărie plină de lipsuri, iar mama sa s-a stins din viață la doar 52 de ani, subit, din motive necunoscute, Cornelia Catanga s-a ridicat și a cunoscut succesul datorită talentului vocal, iar viața i-a răsplătit neajunsurile și supărările dăruindu-i un soț înțelegător, Aurel Pădureanu, alături de care trăiește de 33 de ani. Cei doi au împreună un fiu de 23 de ani, Alexandru, artist ca și părinții săi, pe cale să se căsătorească cu o tânără nescută și crescută în New York. De altfel, tânărul a mărturisit recent că după cununie plănuiește să-și urmeze iubita peste hotare.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter