Cine este nora lui Liviu Dragnea. Trecutul neștiut al brunetei care i-a furat inima lui Dragnea Jr.

Publicat pe
Cine este nora lui Liviu Dragnea. Trecutul neștiut al brunetei care i-a furat inima lui Dragnea Jr.Cine este nora lui Liviu Dragnea. Trecutul neștiut al brunetei care i-a furat inima lui Dragnea Jr.

După ce anul trecut Valentin Dragnea și-a unit destinele cu o frumoasă brunetă de 28 de ani, toată lumea a fost curioasă să afle cine este aceasta. Alexandra Gina Tătulescu are un trecut extrem de interesant și este fiică de preot.

Supranumită 'nunta anului', ceremonia din august 2018 în care fiul lui Liviu Dragnea și-a unit destinele cu o brunetă extrem de atractivă a atras atenția întregii opinii publice. Lumea și-a întors privirea către aleasa lui Dragnea Jr, o tânără frumoasă de nici 30 de ani, cu un fizic de-a dreptul impresionant. La fel de interesant ca fizicul este și trecutul Alexandrei, fiică de preot aspirantă la Miss. Născută în Ploiești, aceasta este fiica preotului Dionis-Nimfodor Tătulescu, ce activează la Biserica Sf. Elefterie din Capitală, și are o soră mai mare.

Cine este nora lui Liviu Dragnea: fiică de preot, fostă Miss

Un alt detaliu pe care foarte puțini îl cunosc este că Alexandra Tătulescu și-a încercat în urmă cu fix 10 ani norocul la Miss Universe. Fata, pe atunci abia devenită majoră, a participat la Miss Universe România, unde a ajuns până în finală, însă s-a întors acasă cu un punctaj nesatisfăcător, clasându-se pe locul 20 din 23 de participante.

Dacă înainte de căsătoria cu fiul lui Liviu Dragnea, Alexandra era activă în social media, de unde era evident că îi plac călătoriile, animalele și selfie-urile în mașină, după ce și-a unit destinele cu acesta, tânăra este de negăsit pe Facebook. Nici nu ar fi de mirare, având în vedere amenințările pe care le-a primit inclusiv în ziua nunții cu Valentin Dragnea. Se pare că cei doi trebuiau să își unească destinele la biserica unde slujește de aproape trei ani tatăl ei, însă din motive de securitate toată desfășurarea de forțe s-a mutat la Palatul Snagov.

Foto: Libertatea, Facebook

Citește și:

Cu ce se ocupă fiul lui Liviu Dragnea. La 30 de ani, învârte averi, are club de fotbal și nevastă frumoasă

Fiica Elenei Băsescu a împlinit un an. Micuța Anastasia a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinți și bunici

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter