Iulia Albu a pozat fără lenjerie intimă. Criticul de modă a realizat un pictorial controversat la 37 de ani, pentru VIVA! de Iunie

Publicat pe

Fie că o admiri sau că-ți este antipatică, un lucru este cert: Iulia Albu nu-ți poate rămâne indiferentă. Da, poate că acest pictorial a fost o dovadă de curaj din partea noastră, însă, pe cât de frapante sunt fotografiile, pe atât sunt și răspunsurile.

Ești o persoană foarte sinceră și trebuie să răspundem anumitor cu-riozități ale publicului. Ce intervenții estetice ai?

Nu am operații estetice. Nu am acid hialuronic în buze și nici implanturi. Nu port extensii, unghii false sau politețuri de complezență. Nu îmi vopsesc părul și nu îmi schimb convingerile contra cost. Da, am avut o intervenție de liposucție la nivelul gleznelor și tratamente de hidratare și întreținere. Mi-ar plăcea ca, peste ani, uitându-mă în oglindă, să mă văd pe mine. Și le sfătuiesc și pe cititoarele voastre să facă același lucru.

Coperta VIVA! iunie

Coperta VIVA! iunie

Ai avut mereu o siluetă de model… Ce regim de viață ai?

Regimul meu de viață este unul echilibrat. Mănânc sănătos, beau apă cu vitamine, încerc să fac sport cât mai des, râd și mă înconjor cu oameni care au aceeași filosofie. Încerc. Nu îmi iese întotdeauna, dar încerc. Și acesta este primul pas și cel mai important.

Iulia Albu a pozat fără lenjerie intimă. Criticul de modă a realizat un pictorial controversat la 37 de ani, pentru VIVA! de IunieIulia Albu a pozat fără lenjerie intimă. Criticul de modă a realizat un pictorial controversat la 37 de ani, pentru VIVA! de Iunie

Tot la capitolul curiozități. Cam câte obiecte vestimentare și câte perechi de pantofi se găsesc în dressingul tău și ce faci cu hainele pe care nu le mai porți?

Sincer, nu mi-a plăcut niciodată matematica, așa încât nu îti pot răspunde cu exactitate. Multe și multe ar fi un răspuns realist. Pe cele pe care nu le mai port le dăruiesc. Majoritatea hainelor mele sunt design Iulia Albu și nu mă îndur să le știu în dressingul oricui dispus să plătească o simplă sumă. Pentru mai multe detalii, te invit să descoperi chiar tu secretele mele „de dressing într-un material pentru un număr viitor.

Citiți continuarea interviului în numărul de iunie al revistei VIVA!.

Iulia Albu, totul despre cea de-a doua sarcină, în exclusivitate, în VIVA! de iunie: 'Ne dorim o familie de minimum patru'

Iulia Albu vorbește rar despre ea, acesta fiind motivul principal pentru care ne-am gândit că voi, cititorii VIVA!, vreți să o cunoașteți și altfel. Cine este Iulia Albu dincolo de machiajul și de hainele extravagante? De data aceasta, aflați totul pe bune, chiar de la ea, în cel mai sincer și deschis interviu pe care l-a acordat până acum.

Foto: Christian D 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter