Iulia Albu, totul despre cea de-a doua sarcină, în exclusivitate, în VIVA! de iunie: ”Ne dorim o familie de minimum patru”

Publicat pe

Fie că o admiri sau că-ți este antipatică, un lucru este cert: Iulia Albu nu-ți poate rămâne indiferentă. Da, poate că acest pictorial a fost o dovadă de curaj din partea noastră, însă, pe cât de frapante sunt fotografiile, pe atât sunt și răspunsurile.

Iulia Albu vorbește rar despre ea, acesta fiind motivul principal pentru care ne-am gândit că voi, cititorii VIVA!, vreți să o cunoașteți și altfel. Cine este Iulia Albu dincolo de machiajul și de hainele extravagante? De data aceasta, aflați totul pe bune, chiar de la ea, în cel mai sincer și deschis interviu pe care l-a acordat până acum.

Iulia, sunt deja vreo 12-13 ani de când ne cunoaștem. Știu, timpul trece repede. Cât de sinuos a fost drumul tău spre ceea ce ești acum?

Timpul zboară, este adevărat. Tu știi cel mai bine că drumul meu nu a fost unul ușor. De fapt, mai degrabă, modalitatea prin care am ales să îmi construiesc și să-mi fundamentez fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea. Sunt norocoasă că m-am născut cu două mâini, două picioare și o determinare pe care, din păcate, nu o regăsesc prea des la alții. Cel mai greu este pentru ceilalți. Nu multă lume îți rămâne alături atunci când constată că nu mai ai timpul necesar cultivării unei relații apropiate. Așa cum nu multă lume înțelege cum cineva ar putea alege un cocoș ca animal de companie.

Ce sacrificii și ce compromisuri ai făcut?

Nu aș spune că am făcut sacrificii, însă, cu siguranță, am făcut alegeri. Nu sunt și nu am fost niciodată genul de persoană care trăiește în trecut, așa încât nu aș face nici acum lucrurile diferit. Multe dintre alegerile mele le pot părea stranii unora, însă aceasta este strict o chestiune de perspectivă.

Coperta VIVA! iunie

Coperta VIVA! iunie

Au fost recent zvonuri potrivit cărora ești însărcinată. Aproape că le-am crezut și eu, având în vedere că ești împlinită și liniștită pe plan sentimental…

În viața mea au existat două momente de cumpănă. Primul, când aveam câțiva ani și al doilea, recent, când, în urma unui diagnostic greșit, care a amânat o intervenție urgentă, am ajuns pe masa de operație în ajun de Paște. În primul caz, am avut noroc să fiu tratată de către regretatul Prof. Dr. Pesamosca, iar în cel de-al doilea, de către renumitul Prof. Dr. Brățilă. Experiența mea recenta va fi tratată în cadrul unui proiect amplu privind importanța diagnosticării corecte și tratamentului chisturilor ovariene, dar nu numai. Practic, în timp ce toată presa vehicula o posibilă sarcină, eu mă pregăteam de operație. Ceea ce știu dincolo de orice îndoială este că, atât eu, cât și iubitul meu, ne dorim o familie de minimum patru, iar acum suntem doar trei.

Interviul integral poate fi citit în numărul de iunie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei, începând cu 29 mai 2019. 

FOTO: Christian D

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter