Semne că este un bărbat egoist în pat

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ați început o relație serioasă ori sunteți doar prieteni de… așternut? Iată câteva semne că este un bărbat egoist în pat! Lasă euforia și fii atentă la următoarele lucruri.

Uită de preludiu

El este excitat și atunci trece direct la acțiune, fără să îl intereseze că și tu ai nevoie de… încălzire. Sau că ai avut o zi grea, ești obosită sau ai o stare emoțională proastă.

Nu știe ce e aia postludiu

La final se duce la duș și se culcă liniștit. Nu mângâieri, sărutări, tandrețe și acea conectare emoțională, intimitate de după sex.

Eventual doar te ia în brațe ca să dormiți. Dar acesta este gestul maxim oferit.

Citește și:

3 motive pentru care înșală femeile

Înșeală mai mult bărbații decât femeile? Ce spun psihologii

Nu oferă reciprocitate

Adică vrea ca tu să îi faci sex oral, dar el ție nu. Preferă pozițiile care îi fac lui cel mai mult plăcere, nu le abordați și pe cele care te aduc pe tine pe culmile extazului.

Este leneș

Mai concret îi convine ca tu să faci toată munca. Eventual să stea la masaj în timp ce tu-ți rupi mâinile pe spatele lui, iar apoi tu să fii deasupra. Și gata.

Îl interesează numai plăcerea lui

Te pune să porți diverse lenjerii, chiar dacă tu nu ai chef în momentul ăla, să încercați poziții sau diverse practici sexuale care pentru tine nu sunt confortabile.

Nu contează că tu nu ai avut orgasm, dacă el a terminat și se simte bine nu mai urmează runda a doua cu finalizare și pentru tine.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter