Andreea Esca, pictorial exclusiv cu familia, la 20 de ani de la prima copertă VIVA! "Am avut impresia că se împlinesc 10 ani de atunci"

Publicat pe

Au trecut 20 de ani de la prima copertă VIVA! și de la… prima ședință foto a cuplului Andreea Esca – Alexandre Eram. Care, la vremea respectivă, tocmai ce se mutaseră împreună, într-o nouă locuință, și se pregăteau pentru primul lor eveniment important de cuplu: nunta. Ce s-a schimbat de atunci și până acum? Relația soților Eram s-a consolidat și au devenit părinții Alexiei și ai lui Aris, doi adolescenți cool, pe care acum îi vedeți în premieră, într-un pictorial alături de părinții lor.

În momentul în care i-am înaintat Andreei Esca propunerea de a face coperta pentru ediția aniversară VIVA!, și-a adus aminte instantaneu de faptul că ea și soțul ei, Alexandre, au fost și protagoniștii primului număr al revistei. … De acum zece ani, după cum Andreea ne-a spus. Ei bine, ne-a fost greu tuturor să realizăm faptul că revista la care ne referim a apărut, de fapt, în urmă cu 20 de ani, cele două decenii trecând mult mai repede decât ne-am imaginat. Dar, pentru Andreea, cei 20 de ani s-au scurs cum nu se poate mai bine. Este emblema știrilor PRO TV, activează la cel mai înalt nivel în mai multe sfere mass-media și a devenit mama a doi copii superbi, care-i calcă pe urme cel puțin în ceea ce privește carisma și determinarea. Pentru prima oară în 20 de ani, familia Eram a făcut un pictorial în formulă completă, fotografii pe care vi le prezentăm în exclusivitate în ediția aniversară VIVA – 20 de ani.

Așadar, „Bună seara, România, bună seara, București!. Să o lăsăm pe Andreea Esca să vorbească!

Coperta VIVA! iunie

Coperta VIVA! iunie

Andreea Esca, pictorial exclusiv cu familia, la 20 de ani de la prima copertă VIVA! "Am avut impresia că se împlinesc 10 ani de atunci"Andreea Esca, pictorial exclusiv cu familia, la 20 de ani de la prima copertă VIVA! "Am avut impresia că se împlinesc 10 ani de atunci"

Andreea, ai fost prima vedetă care a apărut pe coperta revistei VIVA!, fapt petrecut în urmă cu fix 20 de ani. Îți vine să crezi că au trecut două decenii?

Absolut deloc. De altfel, foarte multă vreme am avut senzația că acum se împlinesc 10 ani de la acea copertă. (râde)

Tu și Alexandre nu erați căsătoriți la vremea respectivă, iar el era total străin de lumea televiziunii sau a showbizului. L-ai convins ușor să facă pictorialul alături de tine?

Îi plăcea această lume „a mea, dovadă că și acum a fost încântat de ideea de a reface prima copertă VIVA!. Avea deja cunoscuți în domeniu, nu era chiar străin acestui mediu. Și în Franța avea o gașcă în showbiz, chiar el lucrase, în timpul liceului, la un studio de producție din Paris.

Era anul 1999, prezentai știrile de 3 ani și jumătate la PRO TV. Ce amintiri ai din acea perioadă? Presa mondenă era aproape inexistentă, așa că te invităm pe tine să ne povestești câteva detalii despre viața ta de atunci…

De la bun început, toți angajații PRO am fost o mare gașcă simpatică și cu aceleași preocupări, care muncea foarte mult. Și atunci, marea mea dragoste era redacția de știri, în rest, mergeam la sport și la toate petrecerile din oraș, care însă erau mult mai puține, dar foarte bune. Și apropo de petreceri, era mult mai bine decât acum pentru oamenii din showbiz, deoarece erau mai liberi, nu se simțeau urmăriți non-stop de cineva cu o cameră de filmat sau cu un telefon mobil. Când ești foarte tânăr mai ales, e plăcut să trăiești fără să te gândești la ce și cum să faci ca să nu apari dimineața prin ziare cu o imagine care poate fi comentată în mii de feluri. Așa că nu invidiez deloc tinerele vedete. (zâmbește).

ALEXANDRE, DESPRE ANDREEA: „FORMĂM O ECHIPĂ

Ce amintiri aveți din perioada aceea, a începutului de relație cu Andreea?

Îmi amintesc de Andreea cu un ruj albastru și noi care ajungeam în casă, aproape zilnic, la unu-două noaptea, iar eu la 8 eram la birou… Nu s-a schimbat nimic, în afara rujului albastru. Și-mi mai amintesc, apropo de pozele din VIVA!, făcute în prima noastră casă, că Andreea a zis că, dacă luăm acel apartament, o să ia un televizor cu un ecran mare. Iar când am inaugurat casa, practic aveam o canapea și acest mare televizor la care, de bucurie, ne-am uitat toată noaptea!

În urmă cu 20 de ani, când ați făcut ședința foto pentru VIVA!, erați străin de lumea showbiz-ului. Cum vă amintiți acel shooting desfășurat chiar în apartamentul în care tocmai vă mutaserăți?

Nu știu cât de străin eram eu de lumea showbizului, dar și revista VIVA! era un pic străină de ședințele foto, era chiar la primul shooting. Am stat o zi întreagă să pozăm, la un moment dat fotograful a rămas fără film (că nu existau aparate digitale), am comandat pizza, că eram morți de foame, dar ce experiență frumoasă…

Care este secretul unei căsnicii reușite, după 20 de ani?

Că formăm o echipă.

Citiți continuarea interviului în numărul de iunie al revistei VIVA!.

Foto: Ștefan Dani 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter