Cum a slăbit Sore 30 de kilograme și ce dietă ține acum: „Mănânc orice poftesc, însă...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Sore s-a îngrășat 28 de kilograme în sarcină, însă a reușit să dea 30 de kilograme jos. Artista nu doar că ne-as spus cum a reușit, dar ne-a vorbit și despre dieta pe care o ține de câțiva ani, pentru a se menține în formă. Mănâncă rar carne, este fan paste și pește, și consumă chiar și dulciuri, însă mizează întotdeauna pe ponderație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu pot să nu pomenesc despre o perioadă extrem de sensibilă din viața ta… În timpul sarcinii te-ai îngrășat 28 de kilograme, iar comentariile răutăcioase ale celor din jur te-au demoralizat, dat fiind că nu ai reușit să slăbești foarte repede. În cele din urmă ai dat jos 30 de kilograme. Cum ai reușit, ți-ai schimbat complet regimul de viață sau ai ținut un regim drastic?

Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât în decursul a 9 luni, eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel, iar dacă au fost comentarii răutăcioase în acea perioadă, pe cuvânt dacă le-am auzit. E adevărat că am fost avertizată, din timpul sarcinii, că voi trage greul după naștere, pentru că, n-am să te mint, mi-au plăcut burgerii foarte mult pe parcursul celor 9 luni de sarcină. (râde) Dar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale.

Cum a slăbit Sore 30 de kilograme și ce dietă ține acum: „Mănânc orice poftesc, însă...'/ EXCLUSIVCum a slăbit Sore 30 de kilograme și ce dietă ține acum: „Mănânc orice poftesc, însă...'/ EXCLUSIV

Sore: „A contat să mă simt eu bine în pielea mea'

Ce sfat ai acum pentru tinerele care sunt în acceași situație sau care se feresc să rămână însărcinate de teamă să nu-și strice silueta?

Presiunea socială eu nu am simțit-o, a fost dorința mea să revin la forma inițială și, dacă se putea, chiar mai bine, lucru pe care l-am obținut, pentru că a contat să mă simt eu bine în pielea mea. Cunosc teama despre care vorbești, și eu mă întrebam: „oare cât o să mă îngraș în astea 9 luni?, „oare o să slăbesc la loc?, dar mi-am demonstrat singură că, dacă vrei ceva, reușești. Desigur, sfatul corect ar fi: fetelor, nu mâncați burgeri, paste și tort de ciocolată la 10 seara, astfel nu vă veți îngrășa în timpul sarcinii. (zâmbește) Dar dacă totuși o faceți, când vreți să reveniți la forma inițială, să vă țineți de treabă, se poate!

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație:„Ne-am convins amândoi că…'/ EXCLUSIV

Citește și: EXCLUSIV! Sore, despre presiunea de a fi slabă:'Mi-am auzit vorbe de tipul «vai, dacă nu o sa îți revii repede la silueta inițială o să fie rău pentru cariera ta!»'

Citește și: Andreea Tonciu, un nou atac la adresa Laurei Giurcanu de la Survivor:„E geloasă pe Otilia că…'

Citește și: Scandal la Eurovision din cauza piesei lui Costi Ioniță:„Cea mai mare fraudă!'. Riscă să fie descalificată

Sore: „Trec săptămâni întregi fără să mănânc carne'

Ce te-a făcut să devii vegetariană și cum compensezi lipsa proteinelor provenite din carne? Ce simți că a schimbat la tine acest regim de viață? Apropo, dulciuri mănânci, fiindcă după cum arăți nu s-ar spune?

Nu simt o atracție față de carne, în mod deosebit, de aceea mi-a fost ușor. Dacă îmi e poftă să gust, gust, însă trec săptămâni întregi fără să mănânc carne și îmi e foarte bine așa. Am tot citit și articole care spun cât influențează carnea aspectul pielii și pentru că mă știu posesoarea unui ten sensibil cu tendințe acneice, pe care m-am luptat mult timp să-l aduc într-o formă bună, îți dai seama că încerc să văd dacă funcționează. Și, în cazul meu, e varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri, de fapt, mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermintent fasting (adică de la ultima masă din seară până la prima de a doua zi trec 16 ore) de câțiva ani.

Cum a slăbit Sore 30 de kilograme și ce dietă ține acum

Cum arată meniul tău într-o zi? Ce mănânci pentru a te menține suplă? Dacă nu mă înșel, spuneai că ești pasionată de paste.

Sunt în continuare foarte mare fan paste, de altfel, este și felul de mâncare pe care știu să îl prepar în toate formele. (zâmbește) Încerc să consum pește, îmi plac dorada și somonul, din categoria legumelor îmi plac spanacul, sparanghelul, ardeiul și vânăta și încerc să fiu de bun-simț față de mine, adică: dacă astăzi mănânc paste și tort de
ciocolată, mâine o să mănânc o vânătă coaptă cu iaurt și cu ardei copt, brânză halloumi și fără dulce. Încerc să țin o balanță, cât pot (sunt pofticioasă, recunosc).

Dacă am pomenit mai sus despre perioade dificile, cu depresia te-ai confruntat vreodată? Ai suferit de atacuri de panică, ai apelat la psiholog?

Din fericire, nu. Sunt o persoană optimistă și m-au ocolit stările de acest gen.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Vezi şi deosebirea dintre masă și greutate – ce relație există între cele două!

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă