Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Vedeta a avut curaj să apară nemachiată

Publicat pe

Nu sunt multe vedetele care au curaj să apară în fața fanilor nemachiate. Anamaria Prodan a arătat tuturor cum arată fără machiaj și și-a postat o fotografie pe una dintre rețelele de socializare.

La 46 de ani, Sexy-impresara parcă arată pe zi ce trece tot mai bine. Anamaria Prodan a ținut dietă, iar acum are o siluetă de invidiat. Recent, vedeta s-a pozat fără niciun pic de machiaj pe față, iar toată lumea a apreciat curajul ei.

„6:00 dimineața. Fără machiaj! Doar fața mea dată cu cremă', a precizat Anamaria Prodan în dreptul imaginii în care apare fără pic de fard.

Anamaria Prodan are un ten foarte curat și nici ridurile nu se văd. Soția lui Laurențiu Reghecampf are mare grijă de felul în care arată.

FOTO: Instagram

Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Vedeta a avut curaj să apară nemachiatăCum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Vedeta a avut curaj să apară nemachiată
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter