Tostogan’S și Lora colaborează pentru prima oară. Ce mesaj transmite melodia

Publicat pe

TostoganS și Lora colaborează pentru prima oară și lansează „Hopa hopa', o piesă fresh, cu multă voie bună și un mesaj simplu și frumos: „trăiește clipă!'. Compusă de către EpiQ, „Hopa hopa' este însoțită de un videoclip colorat, plin de viață, regizat de Alex Ceaușu.

„Mi-am dorit de mult timp să colaborez cu Lora și mă bucur că dorința mea s-a împlinit. «Hopa Hopa» este produsul familiei EpiQ, din care fac parte. Mi-a plăcut foarte mult că la evenimentul de lansare a piesei, publicul a fost fenomenal și a rezonat cu noi. Așadar mă pot declara un om fericit', mărturisește TostoganS.

TostoganS și Lora colaborează pentru prima oară. Ce mesaj transmite melodiaTostoganS și Lora colaborează pentru prima oară. Ce mesaj transmite melodia

Dacă erați în căutare de un nou imn al petrecerilor de vara, eu și TostoganS venim cu «Hopa hopa». Pe mine m-a cucerit instant, acesta fiind și motivul pentru care m-am alăturat în hora. Mulțumim tuturor celor implicați și abia așteptăm să auzim piesă în toate boxele', adaugă Lora.

În cadrul unui eveniment din București organizat de Cat Music, cei doi artiști au lansat single-ul și clipul „Hopa hopa', iar TostoganS a încheiat seară cu un concert live alături de Lora, Ami și trupa sa. Printre cei prezenți s-au numărat atât prieteni, oameni din media, fani, cât și artiști precum Celia, Ilinca Bacila sau Ester Peony.

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor și producător cu o prezența puternică în topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. În 2017 a lansat proiectul Tostogan’S și piesă „Se știe”, o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. În urmă cu un an, a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine', o piesă pozitivă, cu un refren „molipsitor'.

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, Lora a lansat hit-uri precum Rămas bun', Ne impotrivim', Singuri în doi', Cinci', Până în răi' sau Soare negru'. După piesă Dor să te ador', lansată în 2018 alături de Doddy, ce a adunat peste 71 de milioane de view-uri pe YouTube, în urmă cu o luna, artista a lansat noul sau album – Despre demoni și iertare'. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter