Cum arată apartamentul din Toronto al lui Meghan Markle, unde a stat înainte să se mute cu Prințul Harry. Ducesa nu locuia singură!

Publicat pe
Cum arată apartamentul din Toronto al lui Meghan Markle, unde a stat înainte să se mute cu Prințul Harry. Ducesa nu locuia singură!Cum arată apartamentul din Toronto al lui Meghan Markle, unde a stat înainte să se mute cu Prințul Harry. Ducesa nu locuia singură!

Chiar dacă de curând și-a scos la vânzare casa din L.A, înainte să se mute cu Prințul Harry, Meghan Markle petrecea majoritatea timpului în casa sa din Toronto, unde filma pentru serialul 'Suits'. Iată cum arăta apartamentul de tânără fără obligații al lui Meghan, pe care îl împărțea cu cei doi căței ai săi.

Pe vremea când nu oficializase relația cu Prințul Harry și pe vremea când încă avea cont de Instagram, Meghan Markle posta adesea imagini din cochetul său apartament deținut în Toronto, Canada. Vedeta avea un apartament și în L.A, scos la vânzare zilele acestea, dar majoritatea timpului o petrecerea în Toronto, deoarece acolo aveau loc filmările la serialul ce a consacrat-o ca actriță, 'Suits'.

Cum arăta apartamentul în care Meghan Markle a locuit înainte să apară Prințul Harry în viața ei

Apartamentul era unul vesel, de care Meghan era cu siguranță foarte încântată, din moment ce nu ezita să facă publice fotografii cu casa, pe vremea când nici nu bănuia discreția totală la care va ajunge în calitate de membră a familiei regale britanice. Înainte să își închidă contul de Instagram, Meghan avea circa 1,6 milioane de urmăritori.

Actuala ducesă de Sussex, pe atunci o tânără fără obligații, divorțată, nu locuia singură în Toronto. Actrița împărțea vesela casă cu cei doi căței ai săi, Guy și Bogart. Din fotografiile urcate în social media de Meghan era evidentă pasiunea pentru bujori, florile sale preferate, pentru cărți de modă, dar și pentru pantofi de lux.

Ce s-a întâmplat cu cățeii lui Meghan Markle după ce aceasta s-a mutat la Kensington Palace

Duse sunt acum vremurile acelea în care Meghan Markle avea un apartament în Toronto. Acum are un palat în Londra, căci locuiește împreună cu Prințul Harry și cu fiul lor, Archie, la Kensington Palace. Dacă te întrebi ce s-a întâmplat cu drăguții companioni ai fostei actrițe, cățeii Guy și Bogart, lucrurile nu sunt extrem de clare. Totuși, se pare că Guy a fost luat în Marea Britanie, în vreme ce e cert că Bogart a rămas în Toronto din cauza vârstei înaintate și prin urmare a incapacității de a fi supus la stresul mutării. De altfel, la vremea când știrea a apărut, Meghan a fost atacată pe net pe marginea faptului că 'și-a abandonat' cățelul în Canada. Povestea lui Bogart este extrem de interesantă, acesta fiind adoptat de brunetă de la un adăpost de animale, unde a dat întâmplător peste Ellen Degeneres, care nu a lăsat-o să plece acasă fără cățel.

Foto: Instagram, Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter