Ți-e teamă să faci primul pas? Specialiștii spun că așa selectezi mai bine bărbatul potrivit

Publicat pe de Catalina Cristescu

Se știe că în general bărbații fac primul pas, dar ce câștigă femeile dacă au ele inițiativa? Psihologii spun că mai mult decât își pot imagina!

Îl detensionezi

Expunerea de care au parte bărbații uneori nu este gestionată foarte ușor. Nu e tocmai plăcut să primești un lung șir de refuzuri, să te îndrepți poate ușor timorat către o femeie că nu știi cum va reacționa.

Și iată cum există mulți bărbați buni care nu mai au curajul să abordeze o femeie. Dacă faci tu primul pas, el va avea mai multă încredere în sine, timiditatea și rigiditatea se diluează și va interacționa cu tine ceva mai relaxat.

Citește și:

Mituri despre jucăriile sexuale! Cercetătorii îți spun unde greșești

Studiu: ordinea nașterii contează! Primul născut e cel mai inteligent

Primul pas te ajută să faci tu selecția

Poate ai ieșit cu prietenele și diverși indivizi vor să intre în vorbă cu voi. Rareori îți plac toți bărbații care te abordează, așa că dacă îndrăznești să faci tu asta efectiv alegi tu ce îți place.

Iar dacă masculul feroce nu reacționează bine întrucât are senzația că primul tău pas îi lezează masculinitatea… ei bine, nu era persoana potrivită și s-a exclus singur.

Îți exersezi capacitatea de seducție

Dacă ești tu timorată, fă acest exercițiu de abordare a bărbaților ca o modalitate de desensibilizare. În plus, îți exersezi comunicarea cu sexul opus și înveți treptat să-ți crești arta seducției.

Și mai este ceva! Ai observat în club femei frumoase dar de care nu se apropie nimeni, ori atrag numai vânători profesioniști?

Aroganța este o barieră care descurajează și nu este nici pe departe atrăgătoare…

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter