Mituri despre jucăriile sexuale! Cercetătorii îți spun unde greșești

Publicat pe de Catalina Cristescu

Jucăriile sexuale stimulează fantezia și aduc sare și piper în cuplu. Dar unii nu le folosesc pentru că au despre ele diverse concepții greșite.

Jucăriile sexuale înlocuiesc partenerul…

… sau îi fac o concurență neloială. Dar sexul nu înseamnă numai penetrare ci și intimitate emoțională, atingeri tandre, comunicare. Cum poate oferi asta un plastic?

În plus sexul începe din creier, iar ca să ajungi în pat cu cineva e nevoie și de o stimulare mentală, uneori chiar cu iz intelectual.

Citește și:

Ce detestă bărbații la femei! 3 lucruri care sunt turn off total

Aventura de-o noapte sau cum îți faci rău singură fără să vrei

Jucăriile sexuale sunt pentru lesbiene

Afirmația nu e total eronată, ci incompletă. Un studiu a descoperit că 86% dintre lesbiene preferă jucăriile sexuale, dar și 53% dintre femeile heterosexuale!

Prin urmare ar fi benefică o discuție în doi despre fantezii, practici sexuale permise și ce jucării ar putea fi folosite și când.

Jucăriile sexuale lasă bărbatul nesatisfăcut

Ori mai simplu că ea are orgasm și apoi îi piere cheful de sex, iar el rămâne într-o zonă gri. Prea puțin probabil să se întâmple asta.

Din nou există studii care arată că bărbații care folosesc jucării sexuale cu partenerele lor stau chiar foarte bine la capitolul erecție și libidou, și sunt mai mulțumiți de viața lor sexuală decât bărbații care nici nu concep să aducă între așternuturi diverse jucării sexuale.

Însă nu doar jucăriile sunt de ajuns, ci e nevoie și de creativitate și variațiuni de poziții sexuale, preludiu și postludiu care creează conexiunea emoțională.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter