Una dintre rochiile purtate de Meghan Markle la nuntă, în valoare de 3500 de lire, copiată de un brand celebru de haine. Dai o mie de lei și e a ta!

Publicat pe
Una dintre rochiile purtate de Meghan Markle la nuntă, în valoare de 3500 de lire, copiată de un brand celebru de haine. Dai o mie de lei și e a ta!Una dintre rochiile purtate de Meghan Markle la nuntă, în valoare de 3500 de lire, copiată de un brand celebru de haine. Dai o mie de lei și e a ta!

Putem spune că soția Prințului Harry e influencerul suprem, căci, iată, un celebru brand de haine a replicat una din rochiile purtate de Meghan Markle la propria nuntă. Dacă rochia lui Meghan costă 3500 de lire, poți cumpăra acum un model aproape identic pentru suma de circa 1000 lei.

Orice poartă Meghan Markle devine reper în modă. Nu o dată s-a întâmplat ca ținutele ales de ea pentru evenimente publice să fie sold out ulterior. Dar când vine vorba de rochiile de la nunta cu Prințul Harry, ce a avut loc în urmă cu mai bine de un an, miza crește exponențial.

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle a fost replicată de un brand celebru la un preț cu mult mai accesibil

Cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Ducesa de Sussex în ziua nunții, o creație Stella McCartney extrem de costisitoare, a fost replicată de brandul mass-market Uterque, pentru prețul de circa 1000 lei. Așadar, dacă ținuta din mătase pe care Meghan a purtat-o la recepția de după nuntă poate fi achiziționată de pe site-ul netaporter.com pentru prețul de 3500 de lire (nr. ținuta e aproape sold out în acest moment), la Uterque găsești un model identic la un preț cu mult mai accesibil (tot sold out).

Foto: Hepta, netaporter.com, uterque.com

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter