Cum arată fiul Ancăi Țurcașiu, la 22 de ani. Tânărul lucrează și este și student

Publicat pe

Anca Țurcașiu este o mamă împlinită, iar chipul i se luminează în momentul în care vorbește despre fiul ei și realăzările acesteia. Este vizibil cu ochiul liber că artista este peste cât se poate de mândră de băiatul ei în vârstă de 22 de ani. Acesta lucrează și este și student.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu, invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, a vorbit despre viața fiului ei. Artista a dezvăluit că băiatul ei, în vârstă de 22 de ani, lucrează ca instructor de snowboarding la Poiana Brașov și este student la Pedagogie la Universitatea din București.

Pentru că este student, Radu lucrează doar în weekend, iar Anca Țurcașiu este cât se poate de mândră de băiatul ei.

E fericit, e student la Pedagogie la Universitatea din București. Este și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov. Îi place foarte mult. În weekend lucrează', a dezvăluit Anca Țurcașiu, la Xtra Night Show.

Cum arată fiul Ancăi Țurcașiu, la 22 de ani. Tânărul lucrează și este și studentCum arată fiul Ancăi Țurcașiu, la 22 de ani. Tânărul lucrează și este și student

Fiul Ancăi Țurcașiu, instructor de snowboarding

Radu, băiatul Ancăi Țurcașiu, cântă la pian, dar nu și-a dorit niciodată să facă o profesie din înclinațiile sale artistice. Vedeta spune că nu este dezamăgică că fiul ei a ales să nu-i calce pe urme. Ba chiar se bucură de realizările lui și vede că viața de instructor de snowboarding îi oferă mai multe bucurii tânărului.

Citește și: Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult:”Trebuie să treacă timp”

Citește și: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale.„Să plătească pentru tot răul făcut…'

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor.Fiul ei se bucură cel mai mult

Citește și: Mădălina de la Puterea Dragostei, cerută de soție de George.Cum arată inelul de logodnă

„Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta', a mărturisit artista.

De asemenea, artista a mai dezvăluit că Radu este și îndrăgostit și cât se poate de împlinit.

Băiatul meu este îndrăgostit. Este foarte fericit și foarte liber, cald, tandru, bun. Ce pot să spun despre el că sunt foarte fericită. Are 22 de ani și este fericit', a mai spus Anca Țurcațiu despre Radu.

Anca Țurcașiu a lansat o nouă melodie

Anca Țurcașiu pare că radiază de fericire și că este o femeie împlinită. Aceasta a lansat o nouă melodie după 20 de ani de când nu a mai scos niciun cântec.

Sunt schimbată? Păi, sunt schimbată că trăiesc altă viață. Am luat-o cumva de la zero și am făcut un cântec (n.r. „Vreau să dau reset'). Eu nu am mai cântat de foarte multă vreme. De vreo 20 de ani n-am mai scos un cântec nou și m-am axat doar pe teatru și pe musical si pe tot ce am făcut în perioada asta. Am cântat în continuare, dar n-am mai scos un cântec nou', a povestit Anca Țurcațiu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter