Cum arată fratele Andei Adam. Vlad este fotomodel și locuiește în Australia

Publicat pe

Pe Anda Adam o știe toată lumea, dar stai să vezi cum arată fratele ei. Vlad este fotomodel și locuite în Australia. Fratele vedetei s-a căsătorit recent, iar Anda Adam a fost alături de el în ziua cea mare.

Anda Adam este cunoscută în România, însă fratele ei nu. Despre Vlad nu se știe prea multe, pentru că nu locuiește în țară. Fratele Andei Adam stă în Australia, acolo unde s-a și căsătorit recent. Artista și-a anulat concertele, și-a făcut bagajele și a plecat peste Ocean pentru a fi alături de fratele ei în ziua cea mare.

Vlad Adam deține o firmă prin care oferă servicii de design auto şi este pasionat de fitness. Mai mult, fratele Andei Adam are mai multe contracte și cu agenții de fotomodele. Vlad este stabilit în Australia de mai bine de 10 ani.

Fratele Andei Adam s-a căsătorit cu o femeie frumoasă, fotomodel de profesie. Melanie este femeia care îl face fericit pe Vlad acum.

Citește și: Cum arată Anda Adam fără machiaj. Imaginile cu vedeta nemachiată care au stârnit controverse

Citește și: Idila uitată din showbiz. Anda Adam și Cătălin Botezatu s-au iubit câteva zile în 2013

FOTO: Instagram

Cum arată fratele Andei Adam. Vlad este fotomodel și locuiește în AustraliaCum arată fratele Andei Adam. Vlad este fotomodel și locuiește în Australia

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter