Îl ții minte pe Ionică din filmul "Liceenii"? La 55 de ani, are o carieră impresionantă în actorie

Publicat pe

„Liceenii” continuă să fie unul dintre filmele preferate ale românilor. Tinerii care odinioară ne făceau să râdem, acum sunt oameni maturi, în toată firea, cu cariere impresionante. Ionică are parte de un succes impresionant, iar fiul îi calcă pe urme. 

Mihai Constantin, Ionică în „Liceenii', este, la 55 de ani, unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Național București. Fiu al marelui actorul George Constantin și al mezzosopranei Iulia Buciuceanu, sora actriței Tamara Buciuceanu (care a jucat la rându-i în în „Liceenii', în rolul lui Isoscel!), Mihai a dat mai departe ștafeta actoriei băiatul lui, Matei, fiind al treilea din familie, pe linie bărbătească, admis la Teatru.

Interesant este că Matei, fiul lui Mihai Constantin, și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică jr, au jucat împreună la TNB în piesa 'Totul în grădină', la fel cum tații lor au jucat împreună în „Liceenii', scrie Libertatea.

În 2017, 3 dintre actorii care au jucat în filmele „Liceeni’. Ştefan Banică, Mihai Constantin şi Tudor Petruţ au avut ocazia să se reîntâlnească şi să se fotografieze spre marea bucurie a fanilor lui.

„Reuniunea de clasa: Ionică, Mihai, Şerban!’, a scris Ştefan Bănică în dreptul fotografiei în care râd fericiţi şi care a strâns zeci de mii de like-uri.

Îl ții minte pe Ionică din filmul "Liceenii"? La 55 de ani, are o carieră impresionantă în actorieÎl ții minte pe Ionică din filmul "Liceenii"? La 55 de ani, are o carieră impresionantă în actorie

O mai ştiţi pe Geta din Liceenii'? Cum arată actriţa Cesonia Postelnicu acum, la 51 de ani

Numele Cesonia Postelnicu poate nu spune multe generaţiilor născute după „Liceenii’, însă cei care au crescut cu filmul lansat în urmă cu 32 de ani i-au îndrăgit pe elevii Mihai, Ionică, Dana şi Geta. Actriţa are 51 de ani acum şi are acelaşi zâmbet cu care i-a cucerit pe fanii „Liceenilor’.

Foto: Libertatea 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter