Cum arăta Iulia Albu la 20 de ani, înainte de a fi celebră și excentrică. FOTO de colecție!

Publicat pe

Pare greu de crezut, dar a fost o perioadă când Iulia Albu era o necunoscută, cu un stil cât se poate de cuminte. Împreună cu fostul său soț, Mihai Albu, era nelipsită de la evenimentele mondene importante din București. Se întâmpla la începutul anilor 2000. Iată fotografii neștiute cu Domnița de Alba din acea perioadă.

După ce a făcut senzație ca jurat la 'Bravo, ai stil', Iulia Albu a fost cooptată în emisiunea 'La Măruță', unde continuă să pună la punct vedetele în maniera care a consacrat-o. Stilul ei vestimentar excentric și modul sarcastic de a taxa celebritățile au creat un personaj cât se poate de colorat, pe care îl iubești sau îl urăști, dar nu-i poți nega expresivitatea.

Acest stil este, însă, la ani lumină de modul în care se îmbrăca și comporta Iulia Albu înainte să fie celebră. Sau, mai precis, la începutul anilor 2000, pe vremea când apărea la brațul lui Mihai Albu la evenimentele mondene din București. Cei doi erau nelipsiți de la cele mai stylish petreceri în 2004, cu foarte puțin înainte de a se căsători, când Domnița de Alba avea doar 23 de ani. Deși având un stil personal conturat, stylish și sexy pentru acele vremuri, Iulia Albu era departe de stilul excentric, adeseori voit șocant, pe care urma să-l descopere câțiva ani mai târziu.

Pe cine iubește acum Iulia Albu

Iulia şi Mihai Albu au divorţat la notar în martie 2013, după un mariaj de opt ani. Câțiva ani nu s-a mai știut nimic de viața ei sentimentală. Iată că Mike este bărbatul care a adus fericirea pe chipul și în sufletul Iuliei. A trecut ceva timp de când sunt împreună și, cu toate că relația lor este una serioasă, nonconformista Iulia Albu l-a ținut ascuns de ochii lumii pe englezul Mike. Până la finalul lui 2018, când, în cele din urmă, a postat o fotografie cu ei doi.

Foto: arhiva VIVA!, PR

Citește și:

Liviu Vârciu a fost acuzat că a avut o aventură cu Gina Pistol. Ce actriță din 'Fructul oprit' face aceste dezvăluiri

Adela Popescu a slăbit 10 kilograme într-o lună. Proaspăta mămică a trecut testul cântarului: 'Vreau să…'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter